Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża za pięć lat!!!!!!!!!! Jak ją widzicie? |
Z czego mam zrezygnować twoim zdaniem ? Konkurencja (? ) Kanibalizm gdzie człowiek człowiekowi wilkiem. Dlatego niema dialogu i współpracy nie ma komunii - niema prawdziwego Kościoła w kościele tylko złodzieje Bożej tożsamości Jezusa i ich tradycyjne religijne pozory kultywowane od wieków przez kapłanów jak przez strażników "wielkiej tajemnicy wiary" *. * Odniesienie do sprawowanej przez kapłanów Rzymskokatolickiej okultystycznej czarnej mszy ofiarnej pod hasłem "Oto wielka tajemnica wiary" Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża za pięć lat!!!!!!!!!! Jak ją widzicie? |
RysiekZbronowa haaaaahaaaa kasa ci nie pomoże ćwoku kupujesz przyjaciół za kasę cioto mendo przyjedz do mnie cwelu zobaczymy czy kasa ci pomoże czy moje znajomości cioto,,, za kasę się nie wykpisz frajerze
|
|
A kto teraz ma więcej piór koguty?
|
|
Kolejny biskup jeśli nic się nie zmieni wybuduje zapewne w Łomży kolejną kościelną nieruchomość ani jego Bogu ani ludziom stającym przed tym swoim Bogiem tak naprawdę nie potrzebną i zbędna. Roberta
|
|
Może być w euro albo $
|
|
i po grom tu czat, hahaha
|
|
RysiekZbronowa haaaa internetowy bohater co w pory pierdzi boi się ryja komuś obić:))))))))))))
|
|
ale o ch.uj ci chodzi? wrzuciłeś jakiś nudny film i sadzisz się o nie wiadomo co!! Masz zrytą pacynę coś mnie się wydaję. P.S. a oglądałeś może film "Śmierć w Wenecji"?? Też dobry;-)) Roberta
|
|
Jak odpuścisz, to kogut będzie miał problem, że z nim nie walczysz :)
|
|
RysiekZbronowa cwelu kasa ci nie pomoże fajansiarzu no opublikuj cwelu moja facje te gnoju potrafisz h....ju?
|
|
Spytajmy ludzi, jaki jest kot, no jeśli ksiądz mnie o to pyta, to gratuluje wykształcenia:)
|
|
a było się kogucić, hahah
|
|
No co, co, spać i jutro do pracy :)
|
|
sprawdz czy pomiedzy obudowa a ekranem nie nagromadzily sie jakiesz zabrudzenia, ktore powoduja ciagly nacisk na ekran. najbezpieczniejszy sposob to przeciagnij karte bankowa pomidzu obudowa i ekranem i potem sprobuj skalibrowac ekran
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |