Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiadomość dla NSZ... |
a kto to wie;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiadomość dla NSZ... |
Najtańsze w Hajnówce dziś ON 5.18 ;) W Łomży Orlen na W.Polskiego w/g mnie dobre paliwko
|
|
Wedlowskie waniliowe jest bardzo dobre, szkoda, że nie słyszysz teraz tego dźwięku, jak pęka czekolada, po ugryzieniu, bo ptasie mleczko zawsze trzymam w lodówce :)
|
|
Kim są ojcowie duchowni tego Kościoła kto jest jego pasterzem ? Do czego ten pasterz używał pastorału ? Jakie interesy załatwiała tu kuria z ratuszem i analogicznie po parafiach ? Tylko świątynnych interesów tu przybyło i trudne relacje w społeczeństwie się pogłębiły.
|
|
Przestań pieprzyć maruda!!!!
|
|
Witam. Czy ktoś w Łomży zajmuje się robieniem takich warkoczyków na całej głowie?
|
|
No toż właśnie zapraszam, a po co ogłoszenie, jak się sam zgłosił:) Aż się dziwię, że na Dwornej tak długo pozwalają siedzieć na necie. :)
|
|
RysiekZbronowa ty gówno możesz mieć bo masz stale ip:)))))
|
|
RysiekZbronowa zasrany informatyku jak taki bohater jesteś daj znać jak twoja matka straci kilka set pln to ciebie się wyrzeknie :))))
|
|
RysiekZbronowa to dawaj moje foto cioto:)))))
|
|
megan - teraz mandarynki wioda prym ;)
|
|
RysiekZbronowa frajerze skurwielu mi nie jest potrzebna kasa :)))) gnoju do końca życia byś musiał stać pod latarnio i dupy dawać na poczet grzywny cioto:))))
|
|
Na poważnie nie odbieraj, bo ja lubię takich chłopów ze 110 kg :)
|
|
Figa OK miłych snów. Mam nadzieje ze jak wstaniesz to będziesz myślała o mnie bo ja na pewno będę myślał o Tobie.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |