Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak MPEC Lomza rznie po kieszeni 60 tys miasto. |
hehe dobre
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak MPEC Lomza rznie po kieszeni 60 tys miasto. |
Też właśnie robiliśmy zakupy w Neo24, kupowaliśmy lodówkę i odkurzacz bezworkowy, trochę mnie zdziwiło, że nie pozwolili mi rozpakować sprzętu, żeby go obejrzeć, ale to był chyba jakiś nowy sprzedawca, bo takie sprawiał wrażenie.
|
|
wyjdziesz na tym interesie jak tusk na unii
|
|
Wątrobę kupię...
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej. taa.... " nikt cie nie wyrzuca tylko doradza jak ci tak zle,..." ODPOWIADAM: Nikt mnie nie wyrzuca i nie zachęca abym tu pozostał.... Katolicki kraj i katolicki obyczaj udawanej - wigilijnej gościnności przy wspólnym stole. PISZESZ PAN cytuję: "...wg mnie to ktos cie chyba kiedys na religii zaszedl od tyłu stad uraz hehe" ____________________________________________________________ Jak bym powiedział że zrobił to, nie na gwarnej lekcji religii ale po niej w zaciszu swojej plebani to też byś się śmiał. To było by tak samo śmieszne jeśli dotyczyło by ciebie lub twojego dzieciaka
|
|
http://www.ceneo.pl/7581084 , ma tylko 1 opinię , nie ryzykował bym , gdyż nie jest to marka z tych naj.
|
|
powinni po ustawiać automaty na bilety albo więcej kasowników np na przystanka żeby było można skasować przed wejściem do autobusu
|
|
Czy ma ktoś może na oddanie lub sprzedanie labradora - szczeniaka??
|
|
|
Pewnie że to nie ona bo numer tel. zostawiła.Zderzak przecież do tego służy żeby się zderzał a przy tym musi się powgniatać i porysować więc w czym problem? Ofiar w ludziach chyba nie było i dobrze że w tym czasie nikt nie wlazł między zderzak a drugi samochód. ZbyszekMrok
|
|
"Heavy In Your Arms" - Florence And The Machine http://www.youtube.com/watch?v=V_eOmvM-4zc
|
|
Jasiek czyli do jakiej kategorii się zaliczasz 20, 30, 40, 50 latków się zaliczasz? a puszcze Tobie hit odpowiedni hit odpowiedni do Twojego wieku:) Example - 'Changed The Way You Kiss Me http://www.youtube.com/watch?v=CLXt3yh2g0s&feature=relmfu
|
|
Jak Kaczyński na sześciu wyborach z rzędu:)))))))))))))))))))))))))))
|
|
Calvin Harris - Bounce ft. Kelis http://www.youtube.com/watch?v=ooZwmeUfuXg
|
|
mam 16 jest plec zenska;)
|
|
Patrze wszyscy tu rozwiedzeni ;) kazdy kogos poleca ;)
|
|
jak to po co mi adwokat , muszę walczyc o dzieci itd.
|
|
Widzisz pedału mógłbym zdradzić Twoje foto, adresy oglądane itd. :) Ale nie stać Cię na to rozmawiam tylko dla rozrywki :)
|
|
Jak pisałem nie stać Cię póki co możesz przeglądać dalej nasza klasę i fotkę to Ci nic nie pomorze :) nr gg też nie ten trop :) Dlatego dziewczynko dajesz konkretne dowody albo milcz :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |