Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy folksdojcze powinni iść w Marszu Niepodległości? |
jedzie ktoś 3 stycznia do sanatorium wieniec zdruj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy folksdojcze powinni iść w Marszu Niepodległości? |
Hej nie wiecie może gdzie w Łomzy jest drogeria z kosmatykami fryzjerskimi?? Jeśli wiecie to napiszcie nazwę ulicy i jakś np budynek charakterystyczny przy niej bo nie jestem z łomzy i nie znajde po ulicach ;P
|
|
jest coś takiego na krótkiej na rogu gdzie krzyżuje się z ulicą długą, na dole po schodkach :)
|
|
a same spodnie i marynarka ? takie w stylu slim fit ? ;) :>
|
|
nie. nie jest fajna ... urodziłem się tu i żyję w tym mieście ponad 20 lat ale ... nie!
|
|
Ojciec Rydzyk udoskonalił zło dziejską metodę "na wnuczka". On ją podrasował robiąc z niej metodę okradania naszych staruszków "na Ojca" nie naszą "na Rodzinę" _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Ej chłopaki.. w takim razie po co tu mieszkacie? Dróg na świat dużo z tej Łomży^^ Ja żyję nieco ponad 21. Nie zamierzam co prawda tu mieszkac na zawsze, ale póki już tu jestem, staram się nie narzekać :)
|
|
toś błysnał pajacu ripostą hehe i wlasnie to jest wada rozmow internetowych ze nie mozna dac po ryju takim szumowinom hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
I taki tu parafialny (zaściankowy) syf. Nie to co w Poznaniu. urbi et orbi !
|
|
Obstaję przy stanowisku które zająłem dopóki coś się w tym Łomżyńskim parafialnym chlewie nie zmieni na społecznie - cywilizacyjnie lepsze _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Dla mnie makro na co dzień to od wieków tak samo Rzymskokatolicka powalona na kolana a nawet rozłożona krzyżem Ziemia Łomżyńska. Takie w europie od wieków makro jakie tu w Łomży od wieków mikro. Kolejny władca przybywa tu do Łomży z Rzymu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hehe jest czekal na swoja funkcje jednak, bo był jak w noge zacięty hehe _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
czemu trzeba przybliżać karty do kasownikach jak się ma miesięczne. mam na chwile obecną portmonetkę na niektórych kasownikach wogle się nie da zaznaczyć jaki się chce bilet skasować.Raz straciłam kasę z karty bo kasownik się zacioł się i zaznaczył zamiejski i z karty zabrał kasę. W Białymstoku już strajkują a czemu nie w Łomzy. http://www.youtube.com/watch?v=3nk6sChOtYA Też wam to się zdarza
|
|
gdzie w Łomży naprawię nawigację? padł mi chyba ekran dotykowy bo nie reaguje, czy tylko zostaje mi serwis? nawigacja to lark 43.2
|
|
jak jest na gwarancji to zanieś do serwisu i zrobą w ramach gwarancji. tak to ok 120 zł za wyswietlacz
|
|
Ksiądz Andrzej w Miłosierdziu Bożym od 26.12 gdzieś wyjeżdża z dziećmi na narty,zadzwoń tam coś się dowiesz-koszt chyba 600 zł.
|
|
no jeśli tak, to cena super,
|
|
Minie tam styl Twojej wypowiedzi pasuje, bo lubię rozmawiać z ludźmi, którzy nie mają pojęcia o czym mówią :)
|
|
RysiekZbronowa wiec cioto wklej moje zdjęcie frajerze co migasz się? cioto
|
|
Dają Wam teraz neta, żeby owieczki przygarniać, zgodnie z techniką, bo coraz mniej się garnie?
|
|
Jak już pisałem nie stać Cię na to cipko :) używam Twojego języka żeby było śmiesznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |