Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHRZANOWSKI przegrał proces w trybie wyborczym. |
link do str http://www.pudelek.pl/artykul/37009/zaglodzil_psa_w_imie_sztuki_podpisz_petycje/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHRZANOWSKI przegrał proces w trybie wyborczym. |
Do Włoch.
|
|
jadę 20-tego tel 605545407
|
|
qur....a co co ludzie. jak to powstrzymac. czy ta petycja coś da???? podpisałam, bo nie mogę pogodzic się z tym co spotkało tamtego psa, bo uważam to za barbarzyństwo!!! choc naprawdę to słowo nie odzwierciedla tego co czuję. chce spotkac tego psychola osobiscie!!!!! chetnie wytłumaczę mu co jest sztuką, a co mordem na bezbronnej istocie!!!! dajcie mi go!!!! w imię sztuki dostarczcie mi go!!!! juz ja sobie z nim pogadam!!!! na temat sztuki!!!! qu..... mac!!!
|
|
hy dzwonil na milicje
|
|
Beata spokojnie, Pudelek to tanie źródło sensacji. Ta sprawa była już kiedyś opisywana, mężczyzna przygarnął psa z ulicy, NAKARMIŁ go przed pokazem, a później pokazał światu w celu zdjęcia klapek z oczu szaremu tłumowi. Tego psa mijały setki ludzi na ulicy i nikt nie zauważył jego nędzy, co ciekawe na wystawie dopiero to zauważyli. Autor miał na celu pokazanie niedoli bezpańskich zwierząt, które ludzie mijają każdego dnia i nie pomyślą, by zawiadomić odpowiednie władze, czy po prostu nakarmić takie stworzenie. Była to kampania wstrząsająca, jednak skuteczna, bo wielu ludzi zdało sobie sprawę z pewnych rzeczy. Niestety nie telewizja, bo im sie taki "pokaz" spodobał, widac kto serca w tym tłumie nie ma.
|
|
Kiedys robili mi z Kupisk. Ale to bylo pare lat temu, wiec nie wiem czy dalej dzialaja. (tez mi montowali)
|
|
Polecam Ci firmę ARTPLAST z ulicy Przemysłowej, wcześniej robili w Konarzycach, mam ich okna w całym domu, Zero problemów.
|
|
Chciał czy nie chciał, każdemu może się zdarzyc, na pewno nie było to celowe działanie, nie wiem dlaczego każdy od razu zakłada, że chciał go okraśc? Byc może dlatego, że żyjemy w takim a nie w innym kraju :/ Grunt, że klient nie wyszedł z tego pokrzywdzony. A słowo oszust to bardzo mocne słowo kolego, uznałbym to nawet za znieważenie publiczne, bo podałeś sporo szczegółów, a nie zapominaj, że pisząc coś na forum jesteś odpowiedzialny za swoje słowa, także uważaj.
|
|
A może klijent kupujacy zrobil go w h******* i nie dał 100 a naprawde 50
|
|
Mówisz o tej hurtowni zabawek tak?
|
|
No właśnie... Może to klient był oszustem i faktycznie dał 50 zł. Głośno było o bodajże Cygankach wyłudzających w ten sposób pieniądze w sklepach. Może on też postanowił tak zarobić na święta. Anatol M.
|
|
A myślisz, że osoby, które tam pracują lub są wolontariuszami nie pomagają materialnie? ja co prawda nie mieszkam obecnie w Łomży, ale tutaj u siebie do najbliższego schroniska zawsze zawiozę karmę, jak tylko mam okazję. Wolontariuszką nie jestem i nigdy nie byłam, ale staram się jak mogę pomóc zwierzętom domy, itd. głównie właśnie przez fundacje. I uświadamianie, że pies z papierami nie jest tak wielkim wydatkiem, nie zawsze w każdym razie. I że zwierzę w domu to wielka odpowiedzialność, itd. Każdy robi to na swój sposób, Maruda. I każdy chce jakoś pomóc. Lepiej, gorzej, ale się staramy. Więc nie powinniśmy się wzajemnie krytykować, kiedy tak naprawdę gramy w jednej drużynie. Każdy pies z hodowli, czy porzucony na ulicy, czy w schronisku ma prawo do dobrego, godnego życia i jestem za szukaniem ich domów. Ale nigdy nie poprę kupna psa z pseudo, bo ludzie to robią na zwykły zarobek. A jeśli naprawdę naprawdę dbają o psy i je kochaja i się nimi interesują to kilka wystaw i zrobienie hodowlanki nie byłoby przeszkodą... I sprzedawali by pieski z rodowodem. I to jest oczywista oczywistość z którą nawet nie ma co się spierać.
|
|
No to nie będę się spierał :):):) Dziękuję za wyjaśnienie :):) money
|
|
.... i dla której ludzie dawali się dobrowolnie zabić. Ponieważ wierzyli że jest to słowo samego Stwórcy napisane do nas - ludzi. W celu pokazania nam: skąd przychodzimy, gdzie jesteśmy, dokąd zmierzamy. Tak Panie maruda, trudne to jest dla Ciebie do pojęcia…………. Nieprawdaż?
|
|
a gdzie proponujesz?
|
|
Napisałem wyraźnie że to był ciemny analfabetyczny lud :):):) Widzę że nie wiele się zmienił :):):):) Nauczył się pisać , czytac ale nadal pozostał ciemny :):):)
|
|
jaki sklep taka reklama
|
|
|
|
zimno ....
|
|
Panie maruda – chyba będę musiał sprawdzić Twoje „oświecenie”. Może powiesz coś konkretnego na temat, czy tylko będziemy zmuszeni „zachwycać” się Twoimi „ złotymi myślami”.
|
|
Zachwycaj się ZŁOTYMI MYSLAMI :):) Bo z ciemnotą nie dyskutuje :) A i ucz się od mądrzejszych od siebie :)
|
|
:):)
|
|
Witam, podajcie jak dziś się płaci opiekunce do dziecka. Poszukuję takiej od lutego przyszłego roku.
|
|
... ale tak z drugiej strony - co my, katolicy, mamy zrobić z ułomnościami funkcjonariuszy boskich na tej ziemi ? Ja mam na to jedną odpowiedź - przestać im dawać pieniądze.
|
|
RysiekZbronowa ćwierć inteligencie matce swojej możesz takie teksty sprzedawać ale nie mi gnoju nie prowokuj bo spotkamy się nie bawem:))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |