Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
M. Chrzanowski sam zniszczyl swoj wizerunek - to nie sa pomowienia. |
Witam Mam zamiar zmienić okna w moim mieszkaniu w dużym pokoju z balkonem i zastanawiam się nad wyborem, które okna są waszym zdaniem godne polecenia a także firmy w Łomży albo w pobliżu. Interesują mnie firmy które przy zakupie uwzględniają też montarz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: M. Chrzanowski sam zniszczyl swoj wizerunek - to nie sa pomowienia. |
Czy wie ktoś gdzie wysłać 14 letniego syna na obóz narciarski?? Czy jest w ogóle w Łomży firma ,która coś takiego organizuje?? Pozdrawiam
|
|
http://www.4lomza.pl/szukaj.php?q=okna
|
|
A dla czego mam pisać że to zrobiłem to czy tamto ?? Dla mnie wiekszą wartośc ma człowiek który wieczorem podjedzie pod bramę schroniska , postawi worek karmy i odjedzie , niż ten kto 2x w tygodniu czyści psom misku w tymże schronisku i na forum opowiada ile to dla tych biednych psiaków nie robi :):)
|
|
Zapraszamy na świąteczne zakupy do sklepu Złotko przy ulicy Dworcowej 1. Oferujemy bizuterie marki Colibra, sztuczną biżuterię, ozdoby do włosów, paski, sztuczne włosy ... Duży wybór niskie ceny !!!
|
|
potrzebuje specyjalisty od sprzetów audio z okolicy Łomży. moze ktoś coś doradzić?
|
|
ja się nie dziwię, że upada. Od początku była tam fatalna obsługa klientów w przeciwieństwie do stacji przy ul. Wiejskiej.
|
|
Z tego co sie orientuje, to mamy w Łomży dwie firmy. Robin i Komaro. www.robin.4lomza.pl i www.komaro.pl .
|
|
Ja też się złapałam na ten ,,chwyt,, cyganek :/
|
|
@paplik – A Ty dalej swoje: „Jeśli okazałoby się, co nie daj bóg!, że jednak bóg istnieje to ja o swój los po śmierci mogę być spokojny bo nie robię tak wiele rzeczy sprzecznych z podstawami chrześcijaństwa jak czyni to większość katolików z klerem na czele” A co Ty!!! możesz wiedzieć o podstawach chrześcijaństwa? Jaka na razie, to błądzisz jak ślepiec. Parę postów wyżej cytowałem ale, powtórzę raz jeszcze ( bo widzę że nie dotarło): 1 list do Koryntian 15:1-58, Biblia Tysiąclecia (13) Jeśli nie ma zmartwychwstania, to i Chrystus nie zmartwychwstał. (14) A jeśli Chrystus nie zmartwychwstał, daremne jest nasze nauczanie, próżna jest także wasza wiara. (15) Okazuje się bowiem, żeśmy byli fałszywymi świadkami Boga, skoro umarli nie zmartwychwstają, przeciwko Bogu świadczyliśmy, że z martwych wskrzesił Chrystusa. (16) Skoro umarli nie zmartwychwstają, to i Chrystus nie zmartwychwstał. (17) A jeżeli Chrystus nie zmartwychwstał, daremna jest wasza wiara i aż dotąd pozostajecie w swoich grzechach. (18) Tak więc i ci, co pomarli w Chrystusie, poszli na zatracenie. (19) Jeżeli tylko w tym życiu w Chrystusie nadzieję pokładamy, jesteśmy bardziej od wszystkich ludzi godni politowania. (20) Tymczasem jednak Chrystus zmartwychwstał jako pierwszy spośród tych, co pomarli. (21) Ponieważ bowiem przez człowieka [przyszła] śmierć, przez człowieka też [dokona się] zmartwychwstanie. (22) I jak w Adamie wszyscy umierają, tak też w Chrystusie wszyscy będą ożywieni, Rozumiesz co te wersety znaczą? rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki wszystkim za pomoc:D Anatol M.
|
|
Nie pieprzcie głupot tam jest towar zdejmowany na bieżąco na komputerze i jest dzienna rejestracja sprzedaży więc nie pieprzcie głupot że ktoś się nie dowie jeżeli była różnica to wyjdzie to po raporcie dziennym sprzedaży. Być może że nastąpiła pomyłka a wy zaraz P.... olicie jak te hieny ćmestarne że oszust, złodziej itp. mar
|
|
trzeba podzwonić i popytać.
|
|
Chociaż nie darty za dużo?
|
|
emocje siengneli zenitu mar
|
|
Nie musialem nic robic bo sie wyjasnilo. A nie wiem czy wiesz, widzac po moich tematach - jak cos gdzies sie stanie to zawsze pisze na forum dla forumowiczow jako przestroge. Zamykam temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |