Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto - komu mocniej przyłoży, mieszkańcy Łomży chcą debat CHRZANOWSKI vs MUZYK , kandydaci pokażcie swoje prawdziwe oblicze ! |
Nie jestem pewny ale raczej nie ma takiej firmy w Łomży;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto - komu mocniej przyłoży, mieszkańcy Łomży chcą debat CHRZANOWSKI vs MUZYK , kandydaci pokażcie swoje prawdziwe oblicze ! |
mam pytanie gdzie sa kluby lub lokale na sylwestra gdzie moga uczesczac niepelnoletni?prosze o szybka odpowiedz
|
|
Re: Kto - komu mocniej przyłoży, mieszkańcy Łomży chcą debat CHRZANOWSKI vs MUZYK , kandydaci pokażcie swoje prawdziwe oblicze ! |
hmm nie wiem dla dzieci to spac polecam .
|
|
torro widze ,ze sie nawet chwilke nie zastanowiles nad tym co piszesz,bo byc moze to klient chcial go oszukac, badz poprostu zwykla pomylka,tam jest taki przemial ludzi w tym okresie przedswiatecznym, ze mozna sie machnac,ale Ty od razu zakladasz ze oszust.
|
|
przynajmniej nie wciskają kitu że "o przechodziłam przy ulicy Dworcowej 1 i widziałam fajny sklep z biżuterią itd" spoko, życzę wielu klientów
|
|
A kto chciałby wziąć udział w takich zawodach?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |