Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak myślicie po wygranych wyborach CHRZANOWSKI będzie starał się o powrót na łono PiSu ? |
Życia w tajemnicy (wiary) jak w czarnej piwnicy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak myślicie po wygranych wyborach CHRZANOWSKI będzie starał się o powrót na łono PiSu ? |
W sportowym na Bernatowicza powinni mieć, zadzwoń i zapytaj.
|
|
Re: Jak myślicie po wygranych wyborach CHRZANOWSKI będzie starał się o powrót na łono PiSu ? |
Autor: Claro (---.elomza.pl) Data: 15-12-11 12:00 Ewentualnie zalozyc strone w sieci, my miliony ludzi wplacimy jakąs kwote, uzbierana suma pojdzie na reklame do tv ktora to juz trafi do duzo wiekszego grona, swietnym tematem reklamy bylby Światowy dzien bez paliwa ;) a moze i tydzien. Niech stacje zacisną pasa Dobre bo jak tak dalej pójdzie to bez Twojej akcji będziesz miał 6 miesięcy w roku bez paliwa. Anatol M.
|
|
Czy jest w Łomży a jeśli tak to proszę o namiary sklepu z ziołami :)
|
|
Dzięki smolen :p ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Nie obchodzą mnie wasze przepisy i inne pierdoły prawne!! JA SIE PYTAM : sKĄD JA WEZMĘ RODOWÓD JAK BĘDĘ MIAŁ KAPRYS PRZYGARNĄĆ BEZPAŃSKIEGO KUNDELKA BŁĄKAJĄCEGO SIĘ PO ULICACH ??? I CZY TEŻ ZŁAMIĘ PRAWO PRZYGARNIAJĄC TAKOWEGO ZWIERZAKA??? Może ktoś ze znawców przepisów prawnych odpowie mi na to proste pytanie? Nie chcę brać ze schroniska , wystarczająco dużo ładnych psiaków kręci się po osiedlach i takiego chcę sobie przygarnąć !!!
|
|
Ja wiem gdzie jest !!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |