Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oni już byli, kolej na nas... |
...samotność to taka straszna trwoga....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oni już byli, kolej na nas... |
Mr_Andrzej ale co sądzę o czym? Od mojej ostatniej wizyty w tym wątku przybyło masę postów nie chcę mi się tego przeglądać i wyłapywać treści do której odwołujesz się zadając pytanie...
|
|
Byłem, spróbowałem, ocenię. Pizza jest smaczna, jak każdemu nowemu lokalowi życzę serdecznie powodzenia, ale ten nie zaskoczył mnie niczym nowym i łatwo z tego powodu nie będzie się utrzymać,niedaleko jest tania Savana z bardzo długim stażem i wiele innych pizzerii na mieście. Ceny te same jak wszędzie(ogólnie moja opinia na temat pizzy w Łomży brzmi,że jest ona za droga), co prawda DaGrasso jest tańsze ale gorsze. Dowóz gratisowy jak wyczytałem z ulotki,to się chwali,sos był w miarę. Lokal wygląda dobrze, chociaż w tym aspekcie dla mnie wystarczy,że jest czysto i nie za ciasno :). Podsumowując, jeszcze raz powodzenia w biznesie ale żeby w danej dziedzinie zaistnieć i się wybić trzeba wprowadzić coś NOWEGO. Pozdrawiam
|
|
goostav porównaj sobie Pražská jar .1956-os forradalom ze stanem wojennym i zauważysz różnice.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |