Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brytyjczycy żądają POwrotu do Europy i cywilizacji |
Dajcie już spokój. Jej sprawa jakiego ma psa. Nie raz ten pies w typie jest bliższy wzorcowi rasy niż ten z rodowodem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brytyjczycy żądają POwrotu do Europy i cywilizacji |
potwierdzam składników ukrytych pod serem z każdym rokiem coraz mniej pizza siódemka to 4 listki salami znalazłem i to takie duże że musiałem się naszukać od roku to już się ciągnie
|
|
Jadłem kilka razu havane i po każdej rozstrój żółądka. rudy błazen z druhem
|
|
Kiedyś będąc w szamteksie słyszałem jak ktoś się targował - praktycznie wszystko było rzeczywiście za 1 zł (jeden wieszak nie), a tu słyszę - "a za pięćdziesiąt groszy (50 gr, 0,5 zł) nie da rady?". Apeluję - ciuchy w szmateksach za darmo! Wtedy ludziska będą zadowoleni!
|
|
a ja chcę ladowisko koło Venedy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Akurat jest. Wiem z własnego doświadczenia. Kupiliśmy psa nie sprawdzając hodowli. Co wyrosło ?? Cięzko mi okreslić. A zapłaciliśmy duzo pieniązków.( jednak tu nie chodzi o pieniądze tylko o fakt) A niby rodowód = rasowy... Nie kupowalismy szczeniaka po rodowodowych tylko z metryką. Rodzice bardzo ładni. Tylko czy to chociaż napewno byli rodzice. W psach nie ma czegoś takiego jak badanie krwi tak jak np u koni ( chyba że ktoś chce wykonać takie badanie na własne życzenie) Moim zdaniem powinno być to obowiązkowe badanie w każdym miocie każdego szczenięcia. Jednak nie mówię że w każdej hodowli tak jest. Bo rzeczywiście w wielu hodowlach rodowód to pies rasowy. Jednak ja jeśli by mi nie zależało na wystawianiu bym już więcej chyba psa z rodo nie kupiła. Ale to jest tylko moje prywatne zdanie. Nie mówie tu o rozmnażalniach. Można kupić np szczeniaka od kogoś kto ma jedną suczkę. Od ludzi prywatnych, szczeniaczki są wychowywane z sercem i wielka starannością. Lek wet. zalecają żeby suczka miała chociaż raz szcznięta. Przynajmniej ja spotkałam się z takimi opiniami.
|
|
fajne fajne:)
|
|
a jak już was k.rwa widzę, jak się gnieździcie w polomarkecie, gdy w sobotę chcę sobie kulturalnie kupić zakupy, i przejechać przez was nie mogę, bo się gnieździcie jak insekty pod tym je.anym wejściem do ciuchlandu, jakby życie wasze od tego zależało, to żałuję, że wózki w polo nie są zbrojone jak rzymskie zaprzęgi z filmu Gladiator. ogarnijcie się !
|
|
ja polecam Polo, Lejdis i ciuchmanek na wyszynskiego w miejscu gdzie kiedys byla piekarnia, ladne, tez i nowe i nieponiszczone rzeczy, szczegolnie dzieci mozna super obkupic, a ten AK to same pampersy sprzedaje i brudne ciuchy dla dzieci
|
|
nie kupuję w szmateksach. ja wózkiem po chleb na sklep w polo przejechać przez was nie mogę. czytaj z uwagą. aha - i w stokrotce ciuchów też nie kupuję, bo chińszczyzna w cenach markowych mnie nie interesuje. :*
|
|
A to wszystko przez Tuska.
|
|
Autor: goostav (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 09-12-11 22:22 przelacz kanal na inny program. najlepsza solucja. :)
|
|
przeciez te wszystkie ubrania sa zbierane w UK z wystawek wszystko co anglicy chca wyrzucac daja na takie zbiorki w worki a pozniej czasem to segreguja czasem nie jest wysylane do polandi w hurtowaniach a pozniej w uzywakach tam ubrania sa naprawde tanie jak na ich zarobiki wiec polaczki lubia placic za ich smieci :)
|
|
ja pie..ole jeszcze nie masz dosc?
|
|
SamFart może wiem dużo o muzyce może mało ale pierwsze sekundy nut mi osobiście kojarzą z bootlegami Depeszów?
|
|
Do Magdalena 3 - a może powinnam polecić Magdalenę Stachowiak? Autor: Magdalena 3 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 30-08-11 18:08 Witam , najlepszym adwokatem od spraw rodzinnych jest M. Stachowiak..... ciągle są pytania o adwokatów, to polecam najlepszego, moim zdaniem to właśnie adwokat Elżbieta Maleszewska (widzę, że konkurencja boli?). Z radców prawnych polecam Roberta Jastrzębskiego ma Kancelarię na ul. Dwornej tel. 86 218 -04 -74 (do reszty prawników z Łomży jakoś nie mam zaufania)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |