Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego tu dziś tak cicho...? |
Witam . Jestem właścicielem sklepu na ul.Długiej o nazwie Verona i chętnie odpowiem na pytania dotyczące naszej działalności. Jeśli chodzi o ceny biżuterii w Łomży i Białym- stoku wydaje mi się że są podobne natomiast salony w supermarketach pomimo proponowanych rabatów i promocji są droższe ze względu na koszty które ponoszą. Odnośnie gwarancji to na biżuterię i upominki jest jeden rok a na zegarki 12 lub 24 miesiące w zależności od firmy . Bardzo często po gwarancji reperujemy biżuterię na nasz koszt jeśli są to wady wynikające z wad produkcyjnych oraz jedne dopasowanie rozmiaru jest gratis . Więcej informacji na www.JUBILERPIECIAK.PL pozdrawiam Zbyszekp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego tu dziś tak cicho...? |
W OSK Borawski ostatnio sie zapisałem i cena obecnie to 900zł (z placem,materiałami) mają biuro vis a vis Parku na Legionów (32 chyba)...
|
|
Polej podłogę wodą.
|
|
Jak napisałem - szukam kogoś(!) kto mi uciszy podłogi. Wprawdzie chodzi mi o rozwiązanie tymczasowe (do całkowitej wymiany w przyszłym roku) ale polanie wodą odpada Wojtek - Może przyjdź do mnie i polej podłogę wodą, a ja założę sprawę o zniszczenie mienia:) rudy błazen z druhem
|
|
mały jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie to się nie udzielaj nie każdy nie ma serca tak jak Ty i stara się pomagać. nie tylko ludzie głodują i marzną. i powiem więcej- zwierzęta niejednokrotnie potrafią być bardziej wdzięczni za pomoc jak co niektórzy ludzie. nikt Cię do klikania nie namawia. Kasia..
|
|
997 ZGLOS SIE do GUSTAVA BO HOKUS POKUS COS WAM WYCZARUJE BUHA HA BUHA HA jak mozesz to pomoz idioto bo angielski nie ma tu nic do rzeczy a kazdy glupi wie co to znaczy missing you are crazy i tyle ci powiem i pisz sobie co chcesz na zaden glupi post nie odpisuje wiecej bo sensu nie ma baw sie sam w swym gownie
|
|
Jest jeszcze jakiś wariat poza nami kilkoma?? :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |