czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GŁOSUJCIE Z ROZUMEM! , żeby po I-wszej turze już nie obudzić się z ręką w nocniku - oddanie głosu na niszowego kandydata, ROBI NA KORZYŚĆ OBOJGA PRETENDENTÓW Z KORZENIAMI PiSu .

We Wrocławiu jest hodowla maltańczyków. Numeru musisz poszukać. Z tego co wiem, właścicielka ma wiedzę i ładne i zadbane psiaki. Bo jest też w Częstochowie ale tam raczej nie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GŁOSUJCIE Z ROZUMEM! , żeby po I-wszej turze już nie obudzić się z ręką w nocniku - oddanie głosu na niszowego kandydata, ROBI NA KORZYŚĆ OBOJGA PRETENDENTÓW Z KORZENIAMI PiSu .

Autor: alutka (---.elomza.pl)
Data: 11-12-11 19:03

Ja też nie byłam. Koleżanka mówiła, że śmierdzi tam moczem:)

Powiedz jej ,że jak idzie na potańcówkę niech się wykąpie.

Re: GŁOSUJCIE Z ROZUMEM! , żeby po I-wszej turze już nie obudzić się z ręką w nocniku - oddanie głosu na niszowego kandydata, ROBI NA KORZYŚĆ OBOJGA PRETENDENTÓW Z KORZENIAMI PiSu .

Jakie są ceny?

Mam do położenia około 500 m2 w nowym domu. Interesuje mnie cena za m2 z materiałem i bez.

Jakoś chyba 11 Soho.

15 za metr bez materiału

dokladnie!!!

Bardzo fajna organizacja, niezły poziom. Wielkie podziękowania dla organizatorów, że ktoś się w końcu zajmuje siatkówką w Łomży. Oby jak najwięcej tego typu turniejów, polecam udział w następnych edycjach- bo mam nadzieję, że będą :)

Matka i ojciec są maltańczykami,więc wiadomo że bokser z tego nie wyszedł tylko maltańczyk;-D

ja też potzrebuję DDR2

Niech siebie kretyni uśpią a w pierwszej kolejności idiotę Rostowskiego

http://wiadomosci.wp.pl/title,Moga-byc-zabijane-gdy-przejda-na-emeryture-w-Internecie-wrze-rzad-chce-wyjasnien,wid,14072379,wiadomosc.html

Link do petycji
http://www.petycje.pl/petycja/8123/%C5%BBsdamy_wycofania_zarzsdzenia_mf_sankcjonujscego_zabijanie_psow.html

Ja tylko do Grajewa bo tam gra Ewa jak w tej piosence
Graj-Ewo graj

http://www.youtube.com/watch?v=sg_-wooOpNo

Czemu piszecie o jeziorku jak w temacie jest jeziosku. Skad wiecie czy nie ma takiej miejscowosci w Polsce.? hehe
Jeziorko ogolnie smierdzi ta discopolowa potancowka. Slyszalem ze 15 - letnie dzieci niezle wywijaja na parkiecie.

Nie, wyszedł kundelek w typie rasy maltańczyk. Czyli coś w rodzaju maltańczyka. Ale na pewno nie jest to maltańczyk, skoro nie ma rodowodu. ;-)

1) Perła - 2 sale większa na dole z ciekawym oświetleniem sufit, 2 mniejsza na górze (obie bardzo ładne) do wyboru 1 z trzech pakietów (chyba 145zł,150zł, 155zł/ osoby) plus to stróż, który w nocy pilnuje samochodów gości. Opinie różne, minus to brak ogródka + coś tam słyszałem o właścicielu, że niby niezbyt przyjemny bliżej daty ślubu (nie potwierdzam nie wiem).

2) Kuchnia domowa na nowogrodzkiej, cena 130zł/osoba właściciel wydawał się sympatyczny, minus sali to to że jest na piętrze trochę strach o starsze osoby i bardziej zawianych gości, cena i wystrój przystępny.

3) Biała dama na Poligonowej, cena 140zł/ osobę -brak opinii, a plus to chyba cena poprawin która obejmuje tylko stałą kwotę za obsługę nie jak w innych lokalach że liczą od osoby,

4) Wenecja - 2 sale (jedna na górze ładna ale bez rewelacji jej minus to łazienki na dole) spory ładny ogródek. Cena 150zł/osobę

5) Zajazd Ryś - 2 sale (obie dość ładne, jedzenie niezłe cena atrakcyjna 130zł/ osobę podobno max 140zł za rok, w cenie praktycznie wszystko bez alko) ciekawe atrakcje typu projektor i piłkarzyki i gierki dla dzieci, minus umiejscowienie na stacji

6) Labirynt - ceny nie pamiętam 140-150? ładna sala, brak ogródka

7) Amadeusz- sala ładna swego czasu najdroższa w Łomży teraz się nie orientuje celuje że pewnie 160zł/os., jak dla mnie teraz już trochę oklepany i przereklamowany, również brak ogródka

8) Ramp-Vip czy jakoś, nie wiem jak się teraz to zwie:) cena ok 140zł - brak info

9) Motel Zacisze w Piątnicy- dość nie wielka sala raczej na mniejsze wesele brak info

10) Dawny Baranowski- też brak info

11) Chyba Polonez- brak info (tylko że jedzenie niezbyt smaczne i nie zawsze świeże - tak słyszałem)

12) Concordia na Poznańskiej (nowa sala nie otwarta jeszcze) ładna ale i duża na 300os. podobno ma być ogródek itd zrobią to się okaże

13) Kryształowy dwór - podobno bardzo ładna myślę że cena również ok 150zł/ osobę może być niezła salka zwłaszcza na położenie

14) Jędrusiowa zagroda za Piątnicą- ładne sale teren w koło również fajnie zagospodarowany, także jacyś ochroniarze w nocy, jedzenie ok, nie wiem jak z ceną? znajomej podnieśli sporo blisko daty ślubu i zmieniła lokal na inny (jaki właściciel nie wiem)

15) Chaberek - podobno ładnie itd a cena przystępna, znajomi chwalili

16) Pod Topolami w Konopkach- fajna sala, cena 150zl/ osobę, również chwalona

17) Kasztelan w Wiźnie cena 150zł/ osobę, miejsce zjawiskowe ma swój styl i klimat :) obsługa na plus jedzenie również

19) Pasjonata i dawna panorama w Nowogrodzie - nie wiem nie byłem nic nie słyszałem ale są

20) w stronę Zambrowa są jakieś sale ale tam już chyba nie ma co się zagłębiać ....

19) bardziej ryzykownie wesele plenerowe w Olszynach (Olszynka czy jakoś tak ) również ciekawie to wygląda

więcej jakoś nie kojarzę, na większości sal byłem i bawiłem się ale zabawa uwarunkowana była również od tego jako zespół grał i czasem nawet wódka nie pomogła....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org