Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przy Derewońko, ta cała szóstka wyglada bladziutko. |
Skoro budowa to i remonty ;] a ten cały kompleks mam głęboko w dupie! Na starym dworcu było 10000000% razy lepiej i tyle. W ogóle nie mają podlotu..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przy Derewońko, ta cała szóstka wyglada bladziutko. |
Ja się dowiadywałam, kurs będę robić u Ferenca, ale wszędzie jest problem z ilością miejsc - ciężko się już załapać na te 'stare zasady' - nie ma możliwości egzaminów... Aaa i mam płacić 1000 zł plus badania lekarskie około 100 zł plus za wyrobienie prawka coś tam ale nie wiem ile.
|
|
Czapką śliwek Omanio bo muszę marudzie zapłacić nimi za bajeranckie felgi ;)))) pewnie je z navary zdjął Pawłowi ;) http://www.youtube.com/watch?v=fYhp-mYV2qk&feature=related
|
|
pappaap;-)
|
|
Chciałam zapytać jakie są w Łomży i jakie w nich warunki. Czy dzieci mają dużo zabawek i miejsca i czy opieka jest dobra. Chciałabym wiedzieć też jakie są ceny w stosunku do jakości, którą byście polecali. Chodzi o dzieci w wieku 3 i 5 lat. Zastanawiam sie czy dużo mam z nich korzysta i czy dużo dzieci chodzi. Nie chciałabym by dzieci bawiły się same. MirRobDer
|
|
Jesli mowisz o SAWANIE na osiedlu Maria to jest calkiem spoko. Mialem raz okazje bawic sie tam na Sylwestra. Dobre, swieze jedzenie, nikt niczego gosciom nie zalowal.
|
|
Podobno teraz nerki w cenie. Tak wiec ludzie nie dajcie sie pokroic :) MirRobDer
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |