Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie - Marcin Muzyk |
santreo :):) Ty się też na ten lansik nie piszesz:):):) Twoja focia poszła pierwsza do kosza:):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie - Marcin Muzyk |
Dziękuję :):):)
|
|
Pomawiam pana Y za to że bierze 500 PLN za sam wgląd w akta sprawy:)))
|
|
Fajny balon :)))
|
|
Też bym pisał poprawnie po polsku, ale nie umiem więc pisze intuicyjnie :):) rudy błazen z druhem
|
|
Rodziłam SN. Poród miałam szybki bo 15 min parci i synek był z nami. Na noc został zabrany na obserwacje i dokładne badania. Rano przywieziono mi maluszka. PO porodzie co rusz przychodziła połozna i pytała czy chce iśc do łazienki bo jak coś to pomoże. Gdy zachciało mi się poszła ze mną poczekał pod drzewiami (w razie jakbym zaslabła) Położne są naprawdę w porządku, znałam wszystkie zmiany bo ponad 2 tyg. przeleżałam na porodówce w oczekiwaniu na poród, który mógł rozpocząć się w każdej chwili- dlatego mnie tam ulokowano. Po porodzie leżałam na sali 2 os. i tak jak pisały poprzedniczki przydaje się to w czasie wyjścia do łazienki czy zwykłej rozmowy :)
|
|
Dobrej nocki Benia :):):)
|
|
a woz drabiniasty tzw zelazniak moz byc?
|
|
Melisa to gdzie to taka impreza, gdzie będzie więcej pań ??
|
|
Nie jestem pewien ale chyba nie było jeszcze na PL blachach
|
|
popieram. wole niz biedronki. chociaz alkohol w biedronkach ma lepsze ceny. ale mniejszy wybor. ____________________________________ rudy błazen z druhem
|
|
Dobranoc wszystkim mieszkańcom łomży i okolic :) DiDi
|
|
co to jest "kolor e-curie?? sklodowska????????????????????????? _____________________________________________ Roberta
|
|
Wykrawaczkę do ciast widziałem w pepco taką jaką chcesz:-)
|
|
Ci co tam sprzedają to na odziezy mają przebitke ponad 100%.Nie pier....cie że was nie stać na większe opłaty,!! Bo grzeszycie własnym słowem!!
|
|
diana a może to ty obsługiwałaś?
|
|
Troszkę śmiechu nie zaszkodzi :) http://demotywatory.pl/3596810/Sprobuj-sie-nie-zasmiac
|
|
Tak ? Jaka religijna rzeczywistość taki jej religijny opis nic dodać nic ująć tylko pochwalić jej religijnych egoistycznych twórców pragnących jej narcystycznego religijnego wizerunku (?) i nich On będzie pochwalony na wieki wieków amen. (!)(?) Jestem przerażony 4 letnią kadencją obłudy
|
|
tak ,piszesz bez sensu
|
|
Naturalność sama w sobie jest pięknem.Nie używam kosmetyków,no chyba ,że krem można nim nazwać.Dobre perfumy i tyle-;) Jestem przerażony 4 letnią kadencją obłudy
|
|
Mr Andrzej ,masz po prostu ograniczone pole widzenia ,trzymasz się jednego i jak rzep psiego ogona boisz się od niego oderwać ,by rozwinąć swoje horyzonty myślowe .
|
|
Szanowny przedmówco czy wiesz z kim tu polemizujesz ? Moje horyzonty myślowe są interdyscyplinarne i toczą się przede mną szerokim interdyscyplinarnym kołem jak historia i cywilizacja która ją tworzy. A zresztą dla ciebie i tego co być może cię ogranicza to bez znaczenia jako rzeczy niedostępne i nie osiagalne na własne życzenie. Jest takie powiedzenie "nie oceniaj innych względem siebie". I inne tu powiedzenie przytoczę "pozory mylą" nawet jeśli ktoś ma doktorskie papiery (doktorat)nie zawsze jest na przykład dobrym lekarzem. Jestem przerażony 4 letnią kadencją obłudy
|
|
Beetgo
|
|
zepsuł mi się przycisk on/off w laptopie SAMSUNG,gdzie mogę zlecić naprawę???pilne
|
|
wiem ,z kim polemizuję -jesteś Mr Andrzej osobą niepełnosprawną intelektualnie ,nie potrafisz napisać zdania logicznego
|
|
Napisz do mnie na meila moze dogadamy sie jakos com454@wp.pl
|
|
Ten ranking to niestety jedna wielka drwina. Nie jest on oni obiektywny ani prawdziwy. Jak sam napisałeś jest to SONDY przeprowadzonej pośród piłkarzy, dziennikarzy i użytkowników portalu ufea.com. Już wyjaśniam, piłkarzy czyli mogli oni wybierać swoich ulubieńców, kolegów czy mentorów, dwa użytkowników czyli ludzi którzy mogą zupełnie sie nie znać tylko przyjdą na forum i se klikną co chcą nie koniecznie słusznie. Prawdziwy ranking musi być oparty tylko na fachowości dziennikarzy, muszą w nim być brane pod uwagę każde dobre lub nie dobre podania, dobre lub nie dobre strzały, gole, asysty itd. Udostępniam wam prawdziwy ranking roku 2011/12 w którym bardzo bardzo długo CR7 był na pierwszym miejscu:D. 1 Non mover (1) L. Messi FORWARD Argentina BARCELONA PRIMERA LIGA 1113 2 Non mover (2) M. Gomez FORWARD Germany BAYERN MüNCHEN BUNDESLIGA 1032 3 Non mover (3) K. Benzema FORWARD France REAL MADRID PRIMERA LIGA 1016 4 Non mover (4) R. van Persie FORWARD Netherlands ARSENAL PREMIER LEAGUE 978 5 W góre (40) E. Adebayor FORWARD Togo TOTTENHAM HOTSPUR PREMIER LEAGUE 960 6 Spadek (5) C. Ronaldo FORWARD Portugal REAL MADRID PRIMERA LIGA 954 7 Faller (6) G. Piqué DEFENDER Spain BARCELONA PRIMERA LIGA 924 8 Faller (7) E. Abidal DEFENDER France BARCELONA PRIMERA LIGA 861 9 Non mover (9) A. Di Natale FORWARD Italy UDINESE SERIE A 841 10 Climber (13) A. Iniesta MIDFIELDER Spain BARCELONA PRIMERA LIGA 831 11 Climber (15) Dani Alves DEFENDER Brazil BARCELONA PRIMERA LIGA 829 12 Faller (10) Willy Caballero GOALKEEPER Argentina MáLAGA PRIMERA LIGA 827 13 Climber (30) S. Ramos DEFENDER Spain REAL MADRID PRIMERA LIGA 824 13 Climber (21) E. Dzeko FORWARD Bosnia and Herzegovina MANCHESTER CITY PREMIER LEAGUE 824 15 Faller (11) D. Villa FORWARD Spain BARCELONA PRIMERA LIGA 822 16 Faller (11) M. Hummels DEFENDER Germany BORUSSIA DORTMUND BUNDESLIGA 817 17 Climber (27) L. Suárez FORWARD Uruguay LIVERPOOL PREMIER LEAGUE 815 18 Climber (28) J. Hernández FORWARD Mexico MANCHESTER UNITED PREMIER LEAGUE 809 19 Climber (48) A. Sánchez FORWARD Chile BARCELONA PRIMERA LIGA 802 20 Faller (18) R. Soldado FORWARD Spain VALENCIA PRIMERA LIGA 798
|
|
Owoce religijnych kobiet owocami ich religijnego społeczeństwa. http://www.youtube.com/watch?v=wbaihbSHrS0 Jakie tu kobiety taka tu teraźniejszość i taka tu rodzona przez nie - kształtowana od kołyski parafialna przyszłość.[/B]
|
|
dr. śliwecka z remedium
|
|
może ronaldo pierwszy raz w życiu zagra dobry mecz z mocnym rywalem :)
|
|
a co ma wiara do księży, jeśli wierzysz to powinieneś brać udział w praktykach tej wiary czyli m.in we mszy, skup się na tym po co ci ma służyć ta msza a nie jakim człowiekiem jest ksiądz, a na ofiarę dawać nie musisz, a jeśli masz dylematy to też dobrze, wiara to wiara a nie pewność
|
|
W budach u chaberka nie robia :) Ja mysle o zaciszu i zapewnie tam :)
|
|
Mr_Andrzej jesteś typowym Trolluss ontologikus:))))))
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: dede (---.lomza.mm.pl) Data: 10-12-11 15:34 "a co ma wiara do księży, jeśli wierzysz to powinieneś brać udział w praktykach tej wiary czyli m.in we mszy, skup się na tym po co ci ma służyć ta msza a nie jakim człowiekiem jest ksiądz,..." ____________________________________________________________ Odpowiadam. Takie gadanie jest twierdzeniem podobnym do tego że cząsteczki H2O nie są związane z wodą i nie muszą jej tworzyć (?) Czyja to religijna logika z jakiej to wiary się ona wykluwa. Nie do wiary jak głęboko to zakłamanie księża kapłani worali wiernym sobie, swoim wiernym do ich religijnie otumanionych głów ?
|
|
Ale Wy jesteście dziwni. Ranking dotyczy najlepszych zawodników ostatniego dwudziestolecia w LIDZE MISTRZÓW. Nie ogólnie, tylko w LIDZE MISTRZÓW! Jak ma w nim być Bebeto, skoro nawet nie grał w tych rozgrywkach? A Romario czym tak zasłynął w europie, żeby też się tam znaleźć? Kool-Aid - Zauważ, że podałeś ranking na najlepszego piłkarza OGÓLNIE! Co do śmieszności tego rankingu - jest on na oficjalnej stronie UEFA, co oznacza, że nie wchodzą na nią osoby, które w ogóle nie znają się na piłce. Ja np. na pudelka nie wchodzę, bo mnie to nie interesuje. A to, czy na kogoś głosował znajomy czy ktoś po prostu z sympatii, to normalne, takie głosy są zawsze, ale chyba nie uważasz, że np. Luis Figo wylądował na 8 miejscu dzięki swoim znajomym? Sam osobiście uważam, że takie rankingi są śmieszne, co nie zmienia faktu, że Ci piłkarze czymś w życiu zasłynęli, że dostali tyle głosów w takiej sondzie ile ich dostali.
|
|
Dokładnie tak... dr. Mariusz Szewczyk jest godny polecenia... Naprawdę dobry lekarz rodzinny...
|
|
Do Andy C koneptus naturalis vel ludus realis non Trolluss ontologikus:)))))) konceptus sanktualis hahahaha My są Andy kul i trendy ! god look vel good luck !
|
|
Do Andy C koneptus naturalis vel ludus realis non Trolluss ontologikus:)))))) konceptus sanktualis hahahaha My są Andy kul i trendy ! god look vel good luck !
|
|
Szewczyk ? ludzie po ile wy macie lat ??? chodzi o zw. lekarskie czy trafne diagnozy i odpowiednie leczenie ??? jeśli zależy wam na zdrowiu to polecam dr Popławski Wojciech przychodnia przy szpitalu w hotelu pielęgniarek
|
|
Przybłąkał się dziś do mnie taki piesek, schował się w zabudowaniach. Nie ma obroży, chipa też nie wymacałam. Piesek nie wygląda na zaniedbanego, nie jest wychudzony, więc myślę, że nie błąka się zbyt długo. Piesek ma coś z łapami, niestety jest tak zestresowany, że nie pozwolił się podnieść i zabrać do domu, ani do weta. Ma również przerzedzoną sierść na zadzie. Nie chciał jeść, ciepła woda została mu podana prawie siłą. Jest spokojny i przyjazny, jednak strasznie się boi. Czy komuś taki nie uciekł?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |