Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MUZYK ZDEJMIJ PLAKATY ZE ZNAKÓW |
Chłopaki koniec tematu bo o tym można by napisać niezła książkę ,temat rzeka.nie zmieniam się i nie mam zamiaru się zmieniać,nastawienie do facetów mam takie a nie inne po prostu toleruję was takimi jakimi jesteście,jednym pasuje innym nie.Znam swoje prawa, wiem czego chcę od życia i to biorę na maxa, a że czasem mam po górkę trudno nie ja pierwsza i nie ostatnia.Będzie dobrze musi być.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MUZYK ZDEJMIJ PLAKATY ZE ZNAKÓW |
Treść jest ukryta
|
|
W odniesieniu do Autora Beetgo jak wyżej i w temacie. Horyzont – koło powstałe w wyniku przecięcia sfery niebieskiej na dwie części, wyznaczające granicę pomiędzy przestrzenią widoczną dla obserwacji i zasłoniętą przez Ziemię. Podstawowe typy horyzontu Widok ziemskiego horyzontu z promu kosmicznego Endeavour 2002 Płaszczyzna horyzontu jest zawsze prostopadła do lokalnej osi pionu. Ze względu na odchylenie kształtu Ziemi od kuli, oś pionu nie pokrywa się z osią łączącą środek Ziemi z obserwatorem, z wyjątkiem równika i biegunów ziemskich. http://pl.wikipedia.org/wiki/Horyzont Innymi słowy kolisty horyzont zatacza okrąg - nieskończoną ilość okręgów które nieustannie biegnąc w prost przed siebie nieustannie wracają do punktu wyjścia
|
|
bobcats1 i w tym rankingu zabraklo niby ROMARIO byl rowniez pilkarzem roku tak jak i BEBETO i DOBRE KOZAKI Z NICH BYLI , smieszny ten ranking !!!!!!!!
|
|
Ja nie zrobię na pewno zakupów na rynku. Warzywa i owoce były droższe jak w sklepach. I to dwa, trzy miesiące temu. Nie wiem jak teraz, ale nie mam ochoty sprawdzać nawet......
|
|
W odniesieniu jak wyżej do egoistycznych matek kościoła tak egoistycznych jak egocentryzm ich religijnych liderów. http://demotywatory.pl/szukaj?q=brakuje+mi+jeszcze+jednego+przykazania ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mr_Andrzej jesteś typowym Trolluss ontologikus:))))))
|
|
Czuje bardzo wyrazne nawiazanie do szczytu UE... MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę. ![]()
|
|
w Amadeusie sztywniackoooo ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Autor: danielek1212 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-06-11 09:55 Autor: playergames (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-12-11 13:25
|
|
autor postu to jakis kolejny troll na forum. koleszko otrzeźw troche sobie umysl juz drugi raz chwalisz sie swoja niby "rozrzutnościa lub gestem". wielkiego "pana" zgrywasz. co robiles za granicą (pytanie retoryczne). Puentujac na koniec. pamietaj panem to trzeba sie urodzic! Pozdrawiam forumowiczow.
|
|
Drogi Mr_Andrzej, nigdy nie miałam problemów z czytaniem ze zrozumieniem, ale w Twoim wypadku nie umiem logicznie zrozumieć tego, co napisałeś. Byłabym bardzo wdzięczna za próbę przetłumaczenia tego z maślanego na nasze :)
|
|
To po co piszesz z USA? Z taką prędkością to się można do Bronowa przeteleportować tam i z powtotem, do rana wrócisz :)
|
|
Jaka cena wynajmu?
|
|
Mogę prosić Twój nr tel ? Chciałabym porozmawiać na temat suczki. Wydaje mi się że wiem coś na jej temat...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |