piątek, 04 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydencie! Czas świętować!

normalka, że jeśli ktoś pyta o dobrego stolarza, to ktoś wyskoczy z reklamą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydencie! Czas świętować!

fajny pomysł z tym bonem podarunkowym

jeśli chodzi o ironie to lubię z niej dżem muszę zakupić, od lat nie jadłem nie wiem jak jest ironia w innym języku i nie mogłem zakupić.

nudne to piepszenie farmazonow

Biedni nie są, mają takie przebitki i tak krótki czas pracy, że nie jeden im pozazdrości. Może i opłaty będą mieli większe po wybudowaniu centrum, ale nie oszukujmy się - klientów tez im przybędzie.
Komu chce się w zimę kupować tam ubrania? Chyba, że na oko, bo raczej mierzyć spodni przy -10 bym nie chciała. Kupić warzywa też bym nie zaryzykowała, leży to kilka godzin na mrozie.
Znajoma tam pracuje, sprzedaje odzież. Ona stoi w upał, w mrozy, w deszcz i śnieg, a właściciel "działalności" siedzi sobie w domku, bo stać go na pracownicę i obijanie się :)

może ktoś wybiera sie do sanatorium wieniec zdrój 3 stycznia własnym transportem bym sie przyłączył lub kogoś zabiore

Już sobie przypomniałem gdzie ten ranking widziałem. Nie wiem jakim cudem zapomniałem, że było to na stronie którą często czytam [:-)]

"Oficjalny magazyn UEFA opublikował wyniki sondy przeprowadzonej pośród piłkarzy, dziennikarzy i użytkowników portalu ufea.com dotyczącej najlepszych zawodników Ligi Mistrzów ostatnich dwudziestu lat."

Poczytajcie sobie sami:

http://www.fcbarca.com/39809-messi-drugi-najlepszy-pilkarz-ligi-mistrzow.html

Pogadajmy o prawdziwych przyczynach i skutkach które dotyczą prawdziwych facetów z krwi i kości którym w dobrej wierze wyrywa się żebro (żebra) robiąc z nich żebraków - nieudaczników życiowych.

rudy błazen z druhem

Wszystkie tego typu sieci "sklepy" w Polsce działają na zapożyczonym od amerykanów pomyśle. "it low, stack it high, sell it cheap "

Polityka Wal-Martu wobec pracowników jest krytykowana głównie z powodu spraw wśród których były te związane z płacami, pakietami świadczeń zdrowotnych, oskarżenia o dyskryminację, czy też zatrudnianie nielegalnych imigrantów.

http://www.supermarket.cogdziekupic.pl/t/walmart/

Wal-Mart zasłynął w USA z tego, że zniszczył mały handel.

http://www.strefabiznesu.pomorska.pl/artykul/wal-mart-zaslynal-w-usa-z-tego-ze-zniszczyl-maly-handel-chce-kupic-reala-w-bydgoszczy-toruni

"buy it low, stack it high, sell it cheap"

Nalezysz do NAMBLA?

rudy błazen z druhem

na ubraniach to czy sklep w galerii czy na rynku to zawsze minimum przebitki 100% więc to żadne odkrycie. Ja proponuję żebyście zaczeli tam handlować skoro to takie kokosy, nie bądźcie dziadami i się doróbcie...

a ja tam lubię robić zakupy i kolejki nie są aż tak straszane

kliknąłem:)

wsadziłam głowe do zamrażalki no ale ja dalej chce sniegu.;(

Kasia..

witam
Andy C dzięki za propozycję ale myślę że to by nic nie pomogło,facet i tak by nie zrozumiał...(z kim ja się zadawałam?),dzięki otworzyliście mi oczy na wiele spraw.

Astrolog podkarmiony.

oj maruda za dużo autoerotyzmu uprawiasz i takie tego sa efekty.

www.pajacyk.pl kilikamy bez rejestracji w brzuch pajacyka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org