Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego trzeba głosować na PIS: |
ok ok ,mogę wcale się do Ciebie nie odzywać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego trzeba głosować na PIS: |
oj tam zaraz wcale się nie odzywac . Zwróciłem tylko uwagę na dłąd popełniony w moim nicku :):):)
|
|
mateuszu teraz mozesz chodzic z maruda na obiadki i kolacje (nawet przy swiecach). Gwarantuje Ci ze jestescie dla siebie stworzeni :)
|
|
maruda ty chyba masz mu za złe ,że cie nie bzyknął wcale albo dobrze ha ha
|
|
Jeśli koleżanka miała zielone wody, to wynika z zaniedbań jej lekarza prowadzącego ciążę. 4 tygodnie po terminie? 2 tygodnie są niedopuszczalne, bo poród jest wtedy wywoływany, a co dopiero 4? Lekarz powinien wtedy wypisać skierowanie do szpitala. Jeśli chodzi o znieczulenie zewnątrzoponowe, to mało kto o tym mówi, ale ok. 10% przypadków może zakończyć się paraliżem. Wiele kobiet mówi o cc. Ale zapominają o tym, że nie jest to zabieg, a operacja, dlatego raczej powinno się ją stosować w ostateczności. Ale to już jest kwestia chęci czy niechęci rodzących. Z opowiadań znajomych wynika, że nie jest to takie przyjemne, a te co miały i cesarkę i poród siłami natury, mowią, że wolą rodzic naturalnie, bo potem szybciej dochodzi się do sił. Co kto lubi.
|
|
Jeśli dobrze kojarzę to przejedź się po ul.szerokiej
|
|
jak chcesz to zostaw swoj nr a pan sie odezwie, albo tak jak wyzej na szerokiej poszukaj
|
|
Czarnasukaczarna już z Tobą jeździła? ;D Uwielbiam czytać posty marudy :D zawsze humor poprawia :))
|
|
szkulcheip zna się na rzeczy :):):) Tylko nie wie o jednym drobiazgu :) Ze na uzywanie aparatu tlenowego trzeba mieć uykończony kurs ratownika chemicznego :):):) A to w straży jest bardziej niz bardzo wskazane :):) Kasia..
|
|
możę pod stakiem zapytaj foczek ?? One lubia różowy lansik :):):)
|
|
frajera szukasz ?
|
|
przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony,
|
|
doniek349 skad wzieles te info hehe a gdzie chociazby ROMARIO Twoja liste mozesz sobie wsadzic :D
|
|
Ci co sprzedają na rynku to mają ceny wygórowane nawet niekiedy jest drożej niż w sklepie!Jedno mnie dziwi , macie nie którzy działalność gospodarczą a sprzedajecie bez kasy!!! I nie pi......cie że mało zarabiacie na tej chińszczyźnie i na wielu artykułach którymi handlujecie. Rynek to ma być rynek , trzeba się targować , a nie ustalasz cenę , niekiedy bez możliwości negocjacji.Kasy fiskalne dla tych którzy mają działalność!!!!!
|
|
Może zróbcie wspólną imprezę;-)
|
|
Dobranoc.
|
|
kuźwa deklu ja za kolację z przyjaciółmi kiedyś z tagów w Warszawie w Hotelu Maria zaplaciłem 4000 zł jak drukowali rachunek to zwijał sie po posadzce i sie nie chwalę a ty 30 euro hahaha ŻAŁOSNY JESTEŚ JAKI DEKIEL Z CIEBIE NORMALNIE SZOOK HAHA urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |