Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZADAWAJMY tu pytania do kandydata p. DERWEOŃKO , sympatyczny i niegłupi gość , ale krasomówca i fantasta - teraz nawet nie wiem czy powinien znaleźć miejsce w Radzie Miasta ? |
POLECAM !!!!! Adwokat Remigiusz Marek Fabiański Adres kancelarii: ul. Dworna 18, 18-400 Łomża Kontakt kancelarii: tel. 86 216 68 15, fax 86 216 68 15
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZADAWAJMY tu pytania do kandydata p. DERWEOŃKO , sympatyczny i niegłupi gość , ale krasomówca i fantasta - teraz nawet nie wiem czy powinien znaleźć miejsce w Radzie Miasta ? |
ale razi że aż trzeba je przymykac :)
|
|
Re: ZADAWAJMY tu pytania do kandydata p. DERWEOŃKO , sympatyczny i niegłupi gość , ale krasomówca i fantasta - teraz nawet nie wiem czy powinien znaleźć miejsce w Radzie Miasta ? |
w PKS'ach byliscie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Echo Investment znów "pocieszało..?" spuszczonego z ratusza najlepszego "geodetę" to teraz dopłaci parę baniek. Mała strata. Niezbyt wiele wcześniejszych "zachęt" ujrzało światło dzienne to i teraz pewnie rozejdzie się po kościach. Tylko w Łomży i jej podobnych bantustanach mogą przechodzić takie numery. Koszmar. Ciekawa co na to CBA rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |