sobota, 04 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZADAWAJMY tu pytania do kandydata p. DERWEOŃKO , sympatyczny i niegłupi gość , ale krasomówca i fantasta - teraz nawet nie wiem czy powinien znaleźć miejsce w Radzie Miasta ?

POLECAM !!!!!

Adwokat Remigiusz Marek Fabiański

Adres kancelarii:

ul. Dworna 18, 18-400 Łomża
Kontakt kancelarii:

tel. 86 216 68 15, fax 86 216 68 15

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZADAWAJMY tu pytania do kandydata p. DERWEOŃKO , sympatyczny i niegłupi gość , ale krasomówca i fantasta - teraz nawet nie wiem czy powinien znaleźć miejsce w Radzie Miasta ?

ale razi że aż trzeba je przymykac :)

Re: ZADAWAJMY tu pytania do kandydata p. DERWEOŃKO , sympatyczny i niegłupi gość , ale krasomówca i fantasta - teraz nawet nie wiem czy powinien znaleźć miejsce w Radzie Miasta ?

w PKS'ach byliscie?

Treść jest ukryta

Echo Investment znów "pocieszało..?" spuszczonego z ratusza najlepszego "geodetę" to teraz dopłaci parę baniek. Mała strata. Niezbyt wiele wcześniejszych "zachęt" ujrzało światło dzienne to i teraz pewnie rozejdzie się po kościach. Tylko w Łomży i jej podobnych bantustanach mogą przechodzić takie numery. Koszmar. Ciekawa co na to CBA

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org