Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Chrzanowski ponosi odpowiedzialnosc za zaniedbania MPEC |
O Targowisko
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Chrzanowski ponosi odpowiedzialnosc za zaniedbania MPEC |
Ja również mam na sprzedaż komputer tylko że Intel 2x2,80 Ghz 1 gb 40 gb i nalepiony oryginalny XP Pro. za 3 stówki
|
|
s.kowalewski1@o2.pl
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mhViRRmCvTI&feature=related
|
|
Osobiście znam kilku ateistów i mają ciekawy światopogląd są to inteligentni ludzie ale ja jestem katolikiem to jest moja wiara i czytając Biblię tylko się w tym utwierdzam.
|
|
Idąc takim tokiem myślenia ...hmmm unicestwijmy rząd on nie stwarza warunków ludziom czyt;nowych miejsc pracy itd...czyli to on tworzy tą patologię ..bo chyba ogólnie wiadomo że ludzie pozbawieni"zajęcia"są bardziej podatni na wszelaką patologię-chyba że się mylę ,proszę poprawić tak na marginesie ..rozumiem że łatwiej by było "unicestwić' bezrobotnych itd..uważanych TU przez niektórych za pijaków ,patologie,złodzieji tylko najpierw zastanówcie się dlaczego tak się dzieje ..a będzie jeszcze gorzej ..i nie wysokie kary czy wyroki to wyeliminują lecz PRACA ,na uczciwych WARuNKACH!!!
|
|
To tak w skrócie skąd się wziął szatan - z zazdrości, nieposłuszeństwa, pożądania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |