Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawy przykład wolności prawa w Polsce: |
Nie wiem skad wam sie bierze wyobrazenie o gejach ze maja jakies dziwne "gesty"albo "spedalony"glos,i ze taka osobe mozna odrazu poznac ? Moge sie zalozyc ze w waszym otoczeniu sa tacy ludzie i wcale mozecie nie wiedziec o ich orientacji seksualnej .Ilu z was zna taka osobe osobiscie i wie ze jest np.gejem?jesli znacie to chcialabym znac opinie tych osob na ten temat, a nie tych ktorzy znaja ich z np telewizji albo opowiesci od znajomych. Moim zdaniem to sa bardzo zadbani ,serdeczni i inteligentni faceci.Przynajmiej ja takich znam. A Łomża ze swoja tolerancja jest jescze daleko w tyle (ale to zupelnie inny temat).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawy przykład wolności prawa w Polsce: |
Witam Zastanawia mnie, gdzie w Łomży można zrobić kursy komputerowe i za ile? Czy ktoś może wypowiedzieć się na dany temat, polecić doradzić... pozdrawiam N.M.X
|
|
Marcino: Masz problemy z określeniem swojej płci? Prosiłem o wpisy KOBIETY.
|
|
Ptysiu, czy to do q-nędzy musisz wszystko komentować, nawet to, o czym nie masza pojęcia? I chyba najlepiej cię olewać w twoich komentarzach. Czyli nie zwracać na ciebie uwagi, czyli ciebie inacząc mówiąc olać z twoimi bzdurnymi, nie na temat komentarzami.
|
|
No właśnie. Prawie każdy program P2P można przestawić na port 80 (ten port odpowiada za otwieranie stron www). 80-tki raczej nikt nie zablokuje...
|
|
:) "Pod chmurką" jest fajnie, ale chodzi o to, żeby jakieś "dodatki" jeszcze były. Oglądałam ofertę Mamuciej Doliny i szukam czegoś, co mogłoby stanowić alternatywę do niej. Odległość ma, powiedzmy, mniejsze znaczenie, ale, myślę, że w promieniu 20-25 km. od Łomży, byłoby optymalnie. :) To ma być impreza integracyjna ;) po latach niewidzenia się, z noclegiem, jedzeniem, różnego typu napojami.... Ale nie w garniturach i kreacjach wieczorowych. ;) Pozdrawiam :) roann
|
|
Budowano więc nowe bloki i osiedla... Budowano bloki, dodajmy, że z wielkiej płyty. Ich wykonanie pozostawia wiele do życzenia, krzywe ściany i sufity są tu na porządku dziennym. A co najważniejsze - ich sugerowany czas przydatności do użytkowania to 50 lat. Jesteśmy już mniej więcej na półmteku, a co będzie potem? Ponadto - ogromne pożyczki zaciągnięte przez Gierka w ogromnej części zostały najzwyczajniej przejedzone. Jeśli już kupowano technologie, to najczęściej przestarzałe. Gdy wszyscy wokół inwestowali w przemysł high - tech my inwestowaliśmy w górnictwo i hutnictwo. Teraz za to musimy borykać się z kosztowną restrukturyzacją. Górników trzeba przecież nakarmić. To tak przy okazji, w skali kraju. W skali miasta wszystko zostało już powiedziane. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Do Malachit: Nie trzeba siedzieć w murach. Zbyszko ma fajny taras z pięknym widokiem na Narew. Pozdrawiam
|
|
A ja jestem ZA!!!(zgadnijcie ZA CZYM?).Widze ze problem tzw "marszów równości został sprowadzony do poziomu seksu.A wyobrazcie sobie ze tu nie o to chodzi.Chodzi niestety o prawa i demokrację.Jak będa mieli pozwolenie na marsze i demonstrowanie uczuć(TAK!) powoli problem zaniknie.Sa na pewno mniejszością a więc nie powinno być problemu.Nie bardzo wiem kogo moga demoralizować?Jezeli człowiek jest ustawiony genetycznie na hetero na pewno nie bedzie próbowal innych praktyk.Jest pewna grupa ludzi tzw biseksów ci sa na pewno do leczenia.Jest to swego rodzaju prostytucja.Sa wprawdzie amatorzy wiekszych doznań na zasadzie "aby zycie miało smaczek -raz dziewczynka,raz chłopaczek"tych ani sie nie wychwyci ani sami sie nie ujawnią.Jezeli ci INNI , geje lesby,beda tolerowani i mieli jakies prawa niekoniecznie koscielne -wystarczy kodeksowe cywilne im to wystarczy.I o to chodzi!!!Pozdrawiam -zdecydowanie hetero!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |