Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wy, którzy widzicie zagrożenia, które grożą Polakom! |
...cieszą się dzieci...:)) Sumcio, tego typu tajemnice rodzinne są skrzętnie ukrywane, więc nic dziwnego... Zaraz zaraz! Od której sąsiadki?? Od Marysinej matki? Czy od inszej jakiej, która w głuchym telefonie robiła za ogniwo..? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wy, którzy widzicie zagrożenia, które grożą Polakom! |
A cóż taniec ma wspólnego z sawoir-vivre'm? Zbych
|
|
Ja też mam rower :) Zbych
|
|
Bo ta dalsza miała rozleglejsze zainteresowania...:)) Że też biedaczka rozległego zawału nie dostała na tę wieść...aż dziw bierze! PS. Powiedziałeś gdzie mieszkała?? "w sumie"?? /malachje???? Strong and proud we'll survive the grief Scream and shout for what we believe
|
|
Ten temat został zainspirowany dyskusją, jaka rozgorzała w innym temacie na forum, a dotyczącym Marszu Równości. Otóż zarówno ja, jak i moi męscy znajomi (powstanie tego postu poprzedziła krótka ankieta wśród nich), gdy widzą ładną kobietę, o której wiedzą, że jest lesbijką, żałują, że takie dobro się marnuje. A jakie zdanie o homoseksualistach maja kobiety? (Zaznaczam, temat ten nie dotyczy mnie!). rudy błazen z druhem
|
|
No poczekamy na wypowiedzi Pań :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
exactly !
|
|
Mamy normalne zdanie o homoseksualistach, takie same jak o hetero.
|
|
a gdzie chodzisz na ten kurs tańca może do ROK ???
|
|
Co Rafał zawdzięcza Łomży? Wszystko!
|
|
http://sounddelivery.org/audio/codec-progressive_session.mp3 Goraco polecam!!!!!!
|
|
Dzwoniłem z ciekawości pod podany numer. Zgłasza się automatyczna sekretarka łomżyńskiej filii czegoś tam, bla bla bla. Administrator powinien usunąć ten temat - jest to zwykła reklama. Zbych
|
|
Uwolnic piwo z puszek!!! Uwolnic mrozone truskawki!!! Demokracja dla wszystkich!!! Wolnosc dla wszystkiego !!!! Bez sensowne gadanie, tak bezsensowne jak te cale parady i inne udziwnienia dziwnych ludzi
|
|
A ja mam szare :) I co?
|
|
hauzer w Rampie nadal są zajefajne imprezki i nie gadaj że nie, i że tylko w jamie gdzie króluje plastik i nie ma klimatu dla prawdziwej odjazdowej imprezy. A pozatym w Rampie można i dobrze zjeść bo tylko tam jest orginalna włoska kuchnia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |