wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LPR domaga się wycofania ze sprzedaży preparatu antykoncepcyjnego Postinor.

Wszyscy, którzy są za powinni się tam znaleźć bo znowu kupczyki przekrzyczą garstkę zwolenników hipermarketu. A jak zobaczą ile ludzi jest za budową hipermarketu to im rura zmięknie i pójdą do swoich sklepików oglądać wyjeb..e w kosmos ceny !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LPR domaga się wycofania ze sprzedaży preparatu antykoncepcyjnego Postinor.

Nie zapominajmy również o całej masie sponsorów, którzy wyłożyli pewne fundusze aby (wspomniane przez Ciebie ksebki) fajerwerki z okazji 45 - lecia NASZEJ ŁSM utkwiły w pamięci uczestników imprezy...........

CK

ja jestem za, a nawet przeciw

grzesiek

Hmmm... to może taka trasa wzdłuż tematów forum 4lomzy.

Spotykamy sie pod siedzibą Radia Nadzieja w poniedziałek o godz. 17.00 (nie jestem redaktorem, dziennikarzem, dyrektorem ani innym księdzem - jedynie czasem słuchaczem), spoglądamy na dwa potencjalne tereny pod sklepy wielkopowierzchniowe (ale jeśli dobrze pamiętam poniżej 2000m2), i jedziemy na Zawady i Giełczyn, tam skręcamy w lewo i ciągniemy szutrem, gdzieś po drodze przecinamy "łomżyńską obwodnicę", zahaczamy o punkt ujęcia wody i okolice gdzie Budimex (dobrze pamiętam?) rozpocznie niedługo wykopy, przecinamy szosę do Mężenina, potem do Zambrowa, jedziemy uroczą asfaltuweczką na Siemień (naprawdę ładną drogę zrobili), tam rozkoszujemy się widokiem narwi i kierujemy się na Bonę, tam jeśli bedziemy mieli ochotę, przejedziemy sobie górąnad Grodem i Wzg. Św. Wawrzyńca, dojedziemy do plaży na której setki ludzi spędzało co dzień wakacje i zobaczymy co MPGKiM zrobiło z nabrzeżem Narwi, wzdłuż rzeki podjedziemy (przejdziemy się miejscami) aż do przystani, zwiedzimy borową muszlę koncertową, pole namiotowe na Starym Rynku i umówimy sie na kolejny wypad!

Co wy na to?!

Ilu mamy chętnych? Mam nadzieję, że zbierze się przynajmniej 5 rowerków?! :D

Ale nie ma stracha! Sam też pojadę! :D

---
PGG

ja mam napisy ale nie mam filmu

tz:
Jak mi coś nie będzie pasować to będę o tym pisać. Czyżbyś nie szanował odmiennego zdania od Twojego?? Nie napisałem też z imienia, nazwiska czy też nick`a kogo Komisja Europejska powinna posłać na leczenie...

Chciałem kupić w Łomży nowego kompa, lae po obejściu kilu sklepów zrezygnowałem. Kupiłem go w Warszawie i zamiast płacić 8000zl zaplacilem 7600zl. I może mi ktoś powie że w Łomży są niskie ceny bo jest dużo sklepów???

Na wystawy takiego sprzetu (niekonieczne jezdzacego) wala tlumy. Tylko po to, zeby zobaczyc adapter bambino czy popatrzec na szkolne fartuszki. Nostalgia?

---
PGG

UPR,LPR to chyba to samo?

prezesi niech lepiej pilnują swych stołków, aby w czasie zamieszania ktoś ich nie podsiadł ! Historia lubi się powtarzać.

Zbych

"888" nie oceniaj ludzi po tym co przeczytasz. nie po to sie rejestrowalem, zeby teraz nic nie pisac :> az taki dziwak to nie jestem. ze jestem traba, to pozwol, ze sam o sobie bede tak pisal, jesli takie zyczenie bede mial, natomiast Ty.. o mnie tak brzydko ? :(

"nie po drodze ci z nami 4lomzycami..." -> masz racje... widac mam inne poglady i sie tu nie nadaje... forum dla 4lomzyniakow.. hm. to tak jak te telefony od sluchaczy do Radia Lomza... takie wszystko to sztuczne... wszyscy tak samo mysla... dziwne.. ale rzeczywiste. Pozostaje mi tylko pogratulowac tym ludziom, ktorzy sprawili, ze wszyscy "Stali" forumowicze mysla tak samo :) piekny sukces, godny podziwu

"Zatem życzę Ci miłego czytania tego co chłopaki ( amoże wypada powiedziec Panowie) na 4lomza zamieszczą" -> Dziekuje. i mysle, ze to juz Panowie. W koncu sa dorosli...

"Ich interes, ich sprawa, ich gesty..." -> a z tym to sie w 101% zgadzam. Masz racje. caly czas mi o to chodzilo ! "Ich Gesty..." ... zeby tylko wykonali je w stronę innych, to już wogle byłoby lepiej w naszej Łomży... a tak każdy działa sam... i jak to mówi łacińskie przysłowie :

homo homini lupus, deus, nichil, angelus est (człowiek człowiekowi wilkiem, bogiem, nikim, aniołem)...

a Edward Stachura pisze :
"Człowiek człowiekowi wilkiem, (...)
Lecz ty się nie daj zwilczyć"

i tego życze każdemu z Was. Nie dajcie sobą manipulować. Bądźcie samodzielni i samodzielnie oceniajcie każdą sytuację...

Do odpisania

---
PGG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org