Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe jakie tłumy byłyby na spotkaniu KWW Reatusz Mirosława Derewońko ? |
mam i tez nie narzekam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe jakie tłumy byłyby na spotkaniu KWW Reatusz Mirosława Derewońko ? |
Figa, czyzby przemawiala przez ciebie zazdrosc?
|
|
no ja go ulepszac teraz nie bede bo juz mi on nie jest potrzebny ale cena za niego 200 zl
|
|
Przynajmniej do Karpacza bliżej.
|
|
Trucker dobrze jest mieć komu się wyżalić , czasem jednak osoba jest tak zamknięta w sobie i skryta ,że trudno jej mówić o wielu sprawach nawet bliskim osobom ,czasem łatwiej zwierzyć się nieznajomej ;) Problemy są do rozwiązania , zawsze trzeba próbować ...
|
|
Jestem katolikiem, ale w naszym kraju taką wiarę narzuca nam się od urodzenia. Mam 22 lata, w Boga wierzę modlę się nie zależnie od tego, czy jest dobrze czy źle. Jednak moje wątpliwości dotyczą Kościoła, nie jako tzw. Domu Bożego ale według mnie Kościół przez panów w czarnych sukniach został zamieniony w instytucję do robienia pieniędzy. Nie powiem, żebym chodził na mszę, w Kościele pojawiam się tylko przy jakichś ważnych okazjach - ślub, pogrzeb, msza za bliską zmarłą osobę itp. Jako dziecko nie mając własnego zdania chodziłem z rodziną na niedzielne msze, jednak gdy przeanalizowałem na własny rozum działanie rządzących Kościołem to rzadko się tam pojawiam. Ostatnio zacząłem czytać biblię szukając odpowiedzi na swoje pytania. A co WY myślicie na ten temat?
|
|
Jeśli ten komputer jeszcze aktualny podaj jakis kontakt jestem zainteresowany
|
|
O mnie nie powiedziała że jestem bee i w ogóle :):):):) Mna się zachwyciła :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |