Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Najdłuższy, ale korzystny dla nas" |
kolankO ty lecz swoich kompleksów, toczeniem piany z paszczy bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Najdłuższy, ale korzystny dla nas" |
Tester nie Gierkowi tylko budowlańcom, pisze wyraźnie. A salę śLeDcZy nie roz*** Tobie tylko szkole, no chyba że sobie kupiłeś pawa do niej...
|
|
...chodziło Ci o "pawia" Malachit?? Phi! A potem gadajo żeby czytać ze zrozumieniem! Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
forpol: 3 burdele dla hetero, gdyż burdel dla homo zbankrutowałby dość szybko z prozaicznego powodu - w Łomży nie ma wielu cio... o przepraszam, homoseksualistów. Swoją drogą, kiedyś w czasach warszawskich mój znajomy trafił (TWIERDZIŁ, że przypadkiem, zwiedziony wywieszoną w naszym akademiku reklamą imprezy z darmowym żarciem - cóż, student, a to koniec miesiąca był...) do pewnej knajpki. I szybko stamtąd uciekł (tak TWIERDZIŁ), nagabywany przez zbocz... o przepraszam, przez kochających inaczej. I niby nie ma się co dziwić - był w knajpie dla ciepluch..., o przepraszam, dla zwolenników tej samej płci, więc go za takiego uważali, ale sposób reklamowania imprezy BEZ informacji, że jest ona dla osób o określonej preferencji seksualnej... No cóż. Pewnie nie jeździsz poza Łomże, skoro nie widziałeś całujących się ped... o przepraszam, gejów. Co prawda dawno już mi się to nie zdażało, ale widywałem takie parki w tramwaju w Warszawie... A co do tzw. "walenia w dupsko", jak się wyraziłeś, czyli jak rozumiem seksu analnego preferowanego przez heteroseksualistów, no to nie wiem, nie przeprowadzałem ANALIZ, ale osobiście nie próbowałem. nar
|
|
ooo tak, sąsiedzi zawsze wiedzą lepiej, nawet niż Ty sama :)
|
|
:D :DD :DDD
|
|
Tester jest co poogladać :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
no to prawda jest :)
|
|
analny z Izą
|