Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paweł Kukiz nie poparł Modzelewskiego! |
jak moge być głupi skoro głosowalem na PO ? i co głupio ci teraz? troche kultury pytam o rodzaj nawozu pod choiny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paweł Kukiz nie poparł Modzelewskiego! |
ja teza miałem taka oto przygode: szedlem sobie o poranku chodnikiem i zobaczyłem na trawniku papierki po czyms chyba po batonie nie pamietam bo juz troche czasu upłyneło ale nie o tym. Z racji tego ze smiecenie razi mnie w oczy (a to widac jakis chuligan rzucił) wszedlem na trawnik celem zebrania papierów i wrzucenia do kosza jak przystało na kulturalnego człowieka. Wtem słysze a ty gdzie odp: ze papiery pozbierac..koniec konców dostałem ponad 500 zl mandatu za deptanie po trawniku, w konsekwencji mialem przez 30 dni darmowy wikt i opierunek. ps. teraz koło zaśmieconych trawników przechodze obojętnie.
|
|
ANIELE MÓJ !!!!! GDZIE JESTEŚ ?? !!!!!!!! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
na dwornej w księgarni
|
|
Panu Leszkowi wysłałem meila, ale niestety wraca z powrotem z wiadomością, że skrzynka nieaktywna, załaczyłem również zdjęcie. Treść meila poniżej: Witam. Proszę obejżeć zdjęcie z załącznika. Ten Pan nazywa się Ranaud Zind, jest ojcem Pani Renate Lipp, która urodziła sie w 1940 roku i nigdy nie zobaczyła ojca. Pan Zind urodził sie w Alzacjii w Strasburgu i został wcielony do 232 pułku grenadierów w 102 dywizji piechoty. Zaginał jesienią 1944 roku w okolicach Scharfenwiese/Ostrołęka, Takie informacje posiada Pani Renate. Ja jestem ostrołęczaninem i mimo iż na fotografii Pana Zind jest napis Scharfenwiese, to myslę, że zginął w okolicach Miastkowa, lub został wywieziony za Ural. Pani Lipp niczego tak nie pragnie jak stanąć przy grobie swojego taty. Poszukuje go od wielu lat. Przysłała mi jeden z dokumentów z Niemieckiego Czerwonego Krzyża datowany 1986r.. Więc jeżeli może Pan pomóc Panie Leszku, to proszę, a ocenę moich motywów proszę zostawić Bogu. Pozdrawiam. Wojciechowski Rafał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |