Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO puka do bram ARiMR |
Problem opłat za pieska - to kropla w morzu! U nas miliardy z budżetu ulegają anihilacji i nikt nic nie wie! Całe państwo rozłazi sie jak stara szmata - i też nie ma winnych! Nie ma ani jednej dziedziny życia funkcjonującej jak należy, a śmierdziele-politycy roprawiają o swoich dokonaniach! Skończę już bo chyba puszczę zaraz pawia... zorro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO puka do bram ARiMR |
Co najmniej 50% księży pedałuje lub molestuje dzieci .Reszta ma nielegalne zony a te 10% to tzw powołania-niestety margines!Młodzi chłopcy o skłonnościach homoseksualnych swiadomie wybieraja ten zawód bo od wielu lat wiadomo ze zawsze trafi sie na takiego samego łatwiej niż w innym srodowisku.Nawet ci normalni sa inicjowani seksualnie przez tych zboczonych i po prostu nie wiedza ze są inne sposoby zaspokojenia popędu.Smutne ale przwdziwe!Pozdrawiam.
|
|
Poczytaj w notatce prasowej
|
|
Ja też chce go zobaczyć. KONIECZNIE!!!! goostav@poczta.fm dZIĘKI ______________________________ zorro
|
|
nie, to nie to.
|
|
Do Peter: no i co z tego, że marsz równości odbył się w 7 miastach??? ile tam było ludzi? 200? 500? w Warszawie chyba 1500?? mam Ci policzyć jaki to jest procent?? Jak zorganizuejsz w Polsce paradę, gdzie będzie 100 tys ludzi, to może i ja się wybiorę...:) A tak przy okazji to paradę tych kilkuset debili ochranai kilkuset policjantów!!!!! a kto za to płaci?? My, wszyscy podatnicy!!!! Jeszcze chciałbym poruszyć jedną sprawę. Nie porównujcie ludzi niepełnosprawnych do homoseksualistów, bo ich obrażacie w ten sposób. Bo tolerancja właśnie ma polegać na akceptacji odmienności ludzi, którzy nie mają na wpływu na to, że są inni!!!!!! A homoseksualizm to choroba, skrzywienie emocjonalne, które da się leczyć tak jak i wszystkie inne choroby psychiczne!!
|
|
Aj bedziecie teraz sie kłócić :P Pozdrawiam: Grey
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |