Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agnieszka Muzyk boi się odpowiedzi na niewygodne pytania? Co ze sprzedażą MPEC? Kto wykonał stronę stowarzyszenia Łomżyńskiego Forum Samorządowego? W jakim trybie dokonano wyboru tej firmy? |
ktory to szewc?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agnieszka Muzyk boi się odpowiedzi na niewygodne pytania? Co ze sprzedażą MPEC? Kto wykonał stronę stowarzyszenia Łomżyńskiego Forum Samorządowego? W jakim trybie dokonano wyboru tej firmy? |
Twoje nawet żenujące nie są.
|
|
Re: Agnieszka Muzyk boi się odpowiedzi na niewygodne pytania? Co ze sprzedażą MPEC? Kto wykonał stronę stowarzyszenia Łomżyńskiego Forum Samorządowego? W jakim trybie dokonano wyboru tej firmy? |
Na Makowej byla,ale lepiej zlecic te robote w fachowym warsztacie.Kiedys robil mi to zaklad EVELIN na Legionow.Przynajmniej masz wystawiona gwarancje i certyfikat zgodny z przepisami.Nr znajdziesz w necie.Polecam ich.
|
|
a kiedy? Kasia..
|
|
Dobrej nocki, bo juz późno i jestem poważna i niepoważna, i mam duzo lat i mało- ale pora do spanka zbliża się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |