poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
biznes prałata.

Chyba, że ktoś Cię przykona że byłeś w błędzie.

Ale są też i tacy, którzy nigdy się nie mylą i zawsze mają rację (tzn. nigdy nie dają się przekonać).

Na powyższe odpowiedź: b)

P.S. Skoro w rzeczywistości rzewczywistej równości nie ma to jestem na równością przynajmniej w rzeczywistości wirualnej.
Dlatego jestem za wirtualnym marszem równości.
Od tego jest internet, żeby każdy maił prawo pleść co mu ślina na klawiaturę przyniesie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: biznes prałata.

adamus, właściwie Tiger ubiegł mnie w przedstawianiu argumentów. I to zrobił to dosadniej niż ja bym się starał.

Chodziło mi tylko o obłudę- zabierasz głos z punktu widzenia pracobiorcy, po to by forsowac racje pracodawcy- to nie fair.

To mi przypomina historię, jak niedługo po wojnie jednego z profesorów (partyjnych, bo wtedy wszyscy byli partyjni) wyrzucili z uniwersytetu za poglądy polityczne i on zwykł mawiać: "Myśmy wyrzucili mnie z pracy."

Napisz od razu: kocham mojego szefa, bo pozwala mi być w pracy po 12 godzin na dobę i nic za to ode mnie nie chce!

P.S. Ja na swojego szefa nie narzekam, chociaz go mam.

Jak wyglada życie seksualne Polaków. Czy mimo, że zyjemy w czasach stresujących nie zapominamy o tym, czym możemy odreagować swoje kłopoty i niepowodzenia życiowe. O seksie. Jak często to robimy. Trochę statystyki na ten temat. Tego nie da się opisać własnymi słowami, więc trochę danych ściągniętych z Interii.

Kochamy się średnio raz na 2,3 dni
Ludzie na całym świecie uprawiają seks średnio 103 razy w roku. Najgorętsi są Grecy, którzy rocznie odbywają 138 stosunków, najmniej kochliwi są Japończycy - średnia liczba kontaktów seksualnych wynosi 45.

Pozycja nie ważna, korzystajmy z uroków młodości, póki ne przyjdzie czas na zawieszenie seksualnej działalności .

Najczęściej kochają się osoby z przedziału wiekowego 35 - 44 lata - 112 razy porównując z osobami w wieku 16 - 20 - 90 razy, natomiast osoby w wieku 25 - 34 - 108 razy - takie dane przedstawia raport Durexu 2005.

Jeden na pięciu dorosłych respondentów odbywa 3-4 stosunki seksualne tygodniowo, zaś 5 proc. kocha się raz dziennie.

W Polsce 11 proc. badanych do tej pory nie przeżyło inicjacji seksualnej, dalsze 11 proc. w obecnym czasie nie prowadzi współżycia seksualnego. W grupie tej znajduje się dużo osób, które już "zawiesiły" już swą aktywność seksualną (3 na 10 osób w wieku powyżej 55 lat), częściej są to kobiety.

Większość z nas uprawia seks minimum dwa razy w tygodniu (ponad połowa badanych). 1/3 robi to co 2 - 3 dni. Zazwyczaj są to osoby w wieku 21 - 34 lat.

W przypadku osób starszych liczba stosunków seksualnych ulega ograniczeniu do czterech w miesiącu. 7 proc. osób zadeklarowało codzienne uprawianie seksu. Dominują wśród nich mężczyźni. Najczęściej dotyczy to osób ponad 55-letnich (co ósma) lub poniżej 16. roku życia (co dziesiąta).

W porównaniu z zeszłym rokiem widać niewielki wzrost liczby osób, które nie odbywają stosunków seksualnych (z różnych względów: albo jeszcze nie mających za sobą inicjacji, albo już nie prowadzących współżycia). Jednocześnie o prawie 4 proc. zwiększył się udział osób, które kochają się codziennie lub prawie codziennie. Ten wzrost aktywności dostrzegany jest przede wszystkim u nastolatków, co potwierdza tezę o ich coraz wcześniejszym dojrzewaniu płciowym.

A ty jak często uprawiasz seks?

Pozdrowienia.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

szamac - cwel, dziwka, szmata, ku**a, ciota, pedał .... x 100 i mógłbym co tylko najgorsze na Ciebie pisać pedale.
i uprzedze wasze pytania: tak jestem zaje**scie nie tolerancyjny, mam niepoukładane we łbie i sram na wasze opinie!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ponieważ jesteś kobietą, udam, iż nie zauważyłem, że włączyłaś moją skromną osobę (przedmiotowo) do dyskusji o psach, ale wybacz, taki jej poziom już mnie nie interesuje.
Pozdrawiam.

skromnie dodam " miej serce i patrz w serce"urazilam? - tak się rodzi znieczulica , brak argumentow a więc """ taki jej poziom już mnie nie interesuje""Ja ciebie także pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

widziałęm już jest kozackie ale na wszystkich foracj jest Mortal Combat!!! :D

rudy błazen z druhem

iiiii, mnie i tak nikt nie zna, a wyglądam nijak - zwłaszcza ostatnio ;oD

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org