Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezentacja kandydatów Kukiz15 - żałośni są ci Kukizowcy ... i jaka \"mocna\"ekipa :))) |
SAME ZNAJOME TWARZE :) AŻ ŁZA SIĘ KRĘCI W OKU
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezentacja kandydatów Kukiz15 - żałośni są ci Kukizowcy ... i jaka \\\"mocna\\\"ekipa :))) |
Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl) Data: 03-12-11 09:06 Zdecydowanie potrzebna ! W szkole uczą interpunkcji, która nadaje jednoznaczny sens każdemu zdaniu. 1.Straż miejska - potrzebna szkoła czy nie ? 2.Straż miejska potrzebna? Szkoła czy nie ? 2.Straż, miejska potrzebna szkoła?Czy nie ? hahahahahah ale się naśmiałam - słuszne spostrzeżenie Pierre_Dolain :D:D:D
|
|
Re: Prezentacja kandydatów Kukiz15 - żałośni są ci Kukizowcy ... i jaka \\\"mocna\\\"ekipa :))) |
|
|
Niezadowolony nie zapomnij tylko, że od 1 stycznia wchodzi nowa ustawa o ochronie zwierząt :) Nie jeden się zdziwi, kiedy US albo UM zapuka do jego drzwi.
|
|
Kiedyś widziałem na rynku warzywnym koło blaszaka
|
|
napisz mi swój numer .Jestem zainteresowany.
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |