poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co powiecie na to?

Czy nie masz nic przeciwko, aby Ptysia wyrzucić z forum? Zakreśl odpowiedź:

a). TAK, nie mam nic przeciwko
b). NIE, nie mam nic przeciwko"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co powiecie na to?

Bzdura, Ci co proponują usunięcie Ptysia sami wbijają go w ambicję, że jest nie do zastąpienia. Zwróćcie uwagę, gdyby nie Ptysiu, nie wiem czy istniałoby forum. Każdy z jego tematów jest szeroko komentowany, jak żaden inny. Niektórzy, co jego tak krytykują, są niewiele starsi od niego albo i nawet młodsi i wcale nie piszą mądrzej od Ptysia. Nie wyżywajcie się tak na Ptysiu, bo tylko źle świadczy o Was. Ptysiowi, jeszcze admin nic nie zarzucił, a jednemu z nas już wycofano temat za puszczanie w obieg fałszywych wiadomości. Ja też byłem straszony sądem, za pisanie nieprawdy.
Każdy z forumowiczów ma prawo pisać co chce, tylko żeby nie obrażał innych i nie uzywał słów wulgarnych, a Ptysiu tego nie robi, co się zdarza niektórym forumowiczom. Nie popadajmy w samouwielbienie, każdemu z nas zdarza się pisać bzdury. Tyle razy było już pisano, żeby nie komentować tematów Ptysia. Sam swoich tematów nie komentowałby.
Który to już temat w tym roku o usunięciu Ptysia? Wątpię czy coś wskóracie.

Pozdrowienia.

Maciek dzieki
Ps. zobaczcie ile wurgaryzmó używa MrS w swoich wypowiedziach :)

rudy błazen z druhem

Tommeknet, coś te odpowiedzi mało logiczne są :)
A może odpowiedć c): Nie, tak, nie mam nic przeciwko? ;D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wydaje mi się adamus, że prezentujesz jednak punkt widzenia szefa (właściciela?), a nie podwładnego.

Jeśli jesteś pracownikiem, to Twój szef lepiej trafić nie mógł (współczuję Twojej rodzinie), jeśli szefem, to obłudnikiem.

Nie wydaje Ci się, że możliwy jest taki układ: uczciwa praca zgodna z kodeksem pracy, normami i umową za godziwe wynagrodzenie (nawet jeśli zysk właściciela miałby być nieco mniejszy niż przy obecnym wy_zysku)?

Według mnie to jest punkt widzenia normalnego psychicznie, nawet lubiącego swoje zajęcie, pracownika.

ptysiu 91 istnieje. Jast swoistym fenomenem. Do tego jest najpopularniejszym forumowiczem. A dlaczego? Odpowiedż jest prosta - bo nas bulwersuje. Na tym bazują wszystkie massmedia. To im nakręca koniukturę.
Człowiek nie zainteresuje się tym co normalne. ale zaintresuje się tym, co odbiega od normy, a jeszcze lepiej - trąci sensacją.
Ten dzieciak nieświadomie osiąga to, do czego wielu polityków chciałoby dojść przy pomocy speców od marketingu, reklamy i Bóg wie czego jeszcze. Nawet Tymochowicz nie wymyśliłby ptysia.
A nasz stosunek do ptysia tylko bardziej go podkręca. Większość ludzi dawno zmieniłaby nick, albo czmychnęła do mysiej dziury. A on nie. On robi to nieświadomie, co oznacza, że ma polityczną intuicję.
Ten dzieciak prawdopodobnie zostanie wielkim politykiem, a przynajmniej ma ogromną szansę. Bo polityk plucie w twarz musi zinterpretować, jeśli nie na swoją korzyść, to przynajmniej neutralnie (np. deszcz pada).

Rdzewiejące drzwi w mondeo to normalka. Rdza pojawia się w miejscu styku drzwi z uszczelką. Serwis ma obowiązek wymienić ci drzwi na nowe ale jest jeden warunek- musisz mieć potwierdzenie corocznych przeglądów powłoki lakierniczej (taka biała kartka). Ja swoje potwierdzenia zgubiłem i mam problem. Szukam osób, które maja problemy z korozją w mondeo tak jak ja. Razem możemy zdziałać więcej w centrali forda. A więc zgłaszajcie się do mnie może coś uda mi sie załatwić.

P.S.
Nie wiem jak wasze mondeo ale moje to strasznie awaryjny egzemplarz. Mam nowy silnik, sprzęgło, kierownicę, siedzenie i wiele inych, a w dodatku coś czuję że to nie koniec. Dlatego polecam przedłużona gwarancję.

Żadna praca nie hańbi

(........)

ptysiu 91 tak trzymać oni ci poprostu zazdroszczą pozdro

adam bmc wiem :)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Temu świętemu nie zawdzięcaamy nic! Żeby chociaż zostawił (to święty może) jakieś uzdrawiające chorych źródełko - to mielibyśmy wtedy turystów... a on , cielę boże, nic nam nie zostawił:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org