Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mateuszek uważa Was za przygłupów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ale mowie wam jeszcze raz ja dopiero chce wejsc na rynek w kraju wczesniej nie robilam tu nic....wszystko bylo i jest nadal robione za granica Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mateuszek uważa Was za przygłupów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
W Stokrotce też kiedyś był.
|
|
Chociaż jakiś tydzień temu nie mogłem znaleźć
|
|
W jakich godzinach i w jakie dni przyjmuje dr Zaremba?
|
|
ja powiem tak jesli niemasz zajomosci to nieradze tu rodzic przy mojej zonie jedna dziewczyna rodzila to zbolu az sie zwijala a pozniej jak ja zszywali to jedzila po calym łozku z bólu niedostala nawet znieczulenia bo na caly szpital jest jeden lekarz ktory podaje znieczulnie tragedia moja zona miala wczesniej złatwione to super ja traktowali
|
|
to jest smiech na sali a nei żadna promocja. Sama nazwa noc zakupów tylko do 22.00 nic tylko lac ze śmiechu. A sami się przekonacie jakie to przeceny i jak to jest robione. Osobiście nie polecam bo to miasto i jej go handel jeszcze nie dorósł do powaznego trktowania klienta więc szkoda czasu . Myślę ,że nowo budowane galerie handlowe dużo w tym temacie zmienią i nauczą miejscowy handel ,że biznes to się robi z klientem z nie na kliencie.
|
|
Szanowny Panie "wads" Słońce zaszło a Pan za mną jak cień chodzi. Miłego wieczoru życzę. rudy błazen z druhem
|
|
pe wylosowana podaje grupe: 1.Polska 2.włochy 3.portugalia 4.czechy ps. sam lato przyznał ze to silna grupa, piechniczek mu wtórował a jak bedzie zobaczymy
|
|
ZAPRASZAMY NA WYJĄTKOWĄ NOC SYLWESTROWĄ W SALI "KAMERALNEJ" W MORGOWNIKACH. GWARANTUJEMY SZAMPAŃSKĄ ZABAWĘ PRZY MUZYCE NA ŻYWO, WYBORNĄ UCZTĘ DLA PODNIEBIENIA PRZEZ CAŁY WIECZÓR, SYMPATYCZNĄ OBSŁUGĘ. ZABAWIAŁ BĘDZIE ZESPÓŁ "SZAFIR" Z OSTROŁĘKI ZAPRASZAMY !!!!!!!! WSZELKIE INFORMACJE POD NUMEREM: 516380377 BĄDŹ 789094621
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |