Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Łomży bratobójcza walka trojga kandydatów wywodzących swoje korzenie z koalicji PełO i PZPR |
czy dziś jest noc wyprzedaży? w jakich sklepach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Łomży bratobójcza walka trojga kandydatów wywodzących swoje korzenie z koalicji PełO i PZPR |
To dopiero powinno sie zaczynac o 22 :P
|
|
Re: W Łomży bratobójcza walka trojga kandydatów wywodzących swoje korzenie z koalicji PełO i PZPR |
Podobnie jest/było z nocą muzeów-w całej Polsce było tylko u nas nie.
|
|
też myślałem o jakimś alternatywnym portalu łomżyńskim. Jak większość tam przejdzie w ramach protestu to może programiści wezmą się szybciej do roboty i coś tu zmienią, bo całkiem pracę stracą jak nie będzie użytkowników:)
|
|
w "najlepszym" markecie budowlanym MASTOR wojska polskiego 51
|
|
Dobrze robią na Polowej 6. Wątpię żebyś za 30 faktur zapłacił 50 zł, chyba że zajmie się tym amator, po którym trzeba szukać kogoś, kto zrobi poprawki.
|
|
a co ci szkodzi kupic zabawke dla psa i dac dziecku. tylko wyparz ja i juz. sa fajne piszczalki itp. rzadko da sie spotkac fajne gumowe zabawki dla dzieci. sprawdz na allegro moze? powodzenia:)
|
|
Poleciłam wcześniej porodówkę w Klinice w Białymstoku ze względu na stosowanie znieczulenia na życzenie pacjentki (bezpłatnie)... no i może lepsze warunki jeśli chodzi o oddzielne sale dla każdej rodzącej. Położne sympatyczne ale też przy takim porodzie pacjentki nie mają powodu do skarg bo po prostu nie boli. Współczuję położnym w Łomży bo tyle krytyki na nie się sypie. Kochani kobieta rodząca cierpi ból bo to jest naturalne podczas porodu. Od niedawna stosuje się znieczulenie i robią to tylko niektóre szpitale. Wcześniej zawsze poród wiązał się z bólem i położna nic tu nie pomoże. Może zdarzają się przypadki zaniedbań tak jak w każdej pracy i może wydaje się Wam, że położne są nieczułe. One na codzień pracują przy cierpiących kobietach więc to normalne że nie jest to osobiste przeżycie każdej z nich.
|
|
super że wrócił.
|
|
Tak je wbijali geodeci z Łomży. http://www.youtube.com/watch?v=pdVGiclMhBo&feature=player_embedded#!
|
|
ufffff :):) W porę się ogarnąłem i zareagowałem bo coś mi chodzi po kościach że kiepsko by ze mną było :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |