środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kraków kolejnym miastem w Polsce gdzie PiSiory się buntują i żrą pomiędzy sobą o stołki :)

Teraz Kościół urządza imprezy które nazywa się " Chrystoteka "
hahaha ale odjazd.

Już sama nazwa jest obiecująca (nie trzeba ćpać żeby doświadczyć skutków fatamorgany) podobny " neologizm " jak " Prześcieradio " - to audycja w beznadziejnym radio nadzieja dotycząca "kameralnych imprez - intymnych zabaw". Cała Ewangelia jest tak przez nich spaprana nowomową kaznodziejskich neologizmów i zasrana ich arcy kapłańskimi gównami fałszywości z za których trudno już dostrzec zamysł autentycznego w formie i treści oryginału.

Po jakie dopalacze trzeba sięgnąć żeby wymyślać tak pojechanie do przodu pomysły - że też lokalny biskup - pasterz nie ma nad tym czarnym bydłem mocnego kija - pastorału ?

Jezus by się w grobie przewrócił gdyby się z niego w porę nie wyrwał.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kraków kolejnym miastem w Polsce gdzie PiSiory się buntują i żrą pomiędzy sobą o stołki :)

Wiecie coś na temat warszawskich autobusów w Zambrowie?Dziś jadąc do Łomży natknełem się na scanie z Warszawy A507 WPR 76N3

Re: Kraków kolejnym miastem w Polsce gdzie PiSiory się buntują i żrą pomiędzy sobą o stołki :)

właściwie to każde BR Ci rozliczy ten VAT i ceny są podobne. Wybierz te które jest najbliżej domu lub jest Ci gdzieś po drodze lub gdzieś w okolicy US - tam ich jest sporo:)

a ja uwazam ze najlepsze ozdoby choinkowe są te naturalne i zjadliwe - cukierki, pierniczki suszone pomarancze :)

martuchnam: sex na budowie - ale dla bezpieczeństwa tylko w kaskach, na głowie oczywiście;)

Jeśli seks wchodzi w grę to można dać ciała zarządowi Instalu oni na przykład galerie w Łomży budują można będzie w Łomży coś przy okazji wykończyć i jeszcze mieć z tego przyjemność.

Koszty reklamy są w Łomży dźwignią handlu ale tylko przelewem do konkretnych kieszeni.

No Szanowny Panie "wads" tym rasem pan ma palmę pierwszeństwa " egzekwo "

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org