Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opętanie nieetyczno-moralne rydzykowców |
Witam potrzebuje aktualne namiary na tego lekarza?? Czytałam własnie wczesniejsze wypowiedzi na jego temat i same pozytywy. Bardzo proszę o numer tel do tego lekarza jeśli ktoś posiada?? I mam pytanie czy lekarz ten przyjezdza na wizyty domowe i ile bierze za takowe wizyty?? Z góry dziękuję za odpowiedzi :-) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opętanie nieetyczno-moralne rydzykowców |
fireblade919rr ale Ty błędny walisz nie ma zdania bez błędu. Powiedz mi ile Ty sie cenisz za godzinę ??? _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
MANDARYN, uzywasz nicka ,jakim kiedyś poslugiwal sie Radek D. dawny wlasciciel baru 16,szkoda ze juz nie żyje,to byl klawy gość,
|
|
Skandal nie ma juz bezdomnych psów !!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie one są no pytam się gdzie one są ???? _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Co tam Łomżo u Ciebie o tej porze słychać ?
|
|
ok :) dzięki ciekawe ile jeszcze biorą :) rudy błazen z druhem
|
|
Twój krzyk mile widziany Zbychu hahahha(słyszany)
|
|
Programy nadawane na żywo masz tu: http://pl.justin.tv/directory?order=hot&lang=pl http://www.megawypas.pl/ http://www.pliptv.pl/ - wymaga rejestracji i instalacji programu do odtwarzania
|
|
Lalka masz już te kalendarze na 2012rok?
|
|
haha ja nawet jak się wkurzam to żartuję Omania i czekam jak sie wkurzy alibaba haha tylko mnie nie wydaj Ja raz na dziesięć lat się wkurzam ostatnio było to 5 lat temu czyli teraz sie wkurzę w 2016 ;-) Forum jest zajebiste czasami dowalają jak każdy bo i ja dowalam a czasami można komuś pomóc lub się czegoś dowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich i Alibabę też :-)
|
|
Legendarny_Obywatel coś tak czuje że Twoje koleżanki są bardzo nie grzeczne pewnie na drugi dzień bym swojej chaty nie rozpoznał;)
|
|
a tego to już nie napisali ;)
|
|
to moze idz spac bo o 5 kolejke trza zjac
|
|
Ja tam zaproszę znajomych na wieś i też będzie git majonez :-)
|
|
Jeśli interesuje porównanie ofert dostępu do internetu o zasięgu ogólnopolskim, to tu jest bardzo dobre zestawienie: http://totalmoney.forsal.pl/internet/porownanie/rodzaj_dostepu-stacjonarny.mobilny-posortuj-miesieczny_abonament-rosnaco-strona-1#compareForm nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ale w obok Łomży jest "lotnisko" tzn łąka z przeznaczeniem dla lądowań sportowych samolotów.
|
|
maruda strasznie Ci się nudzi:) ŁOMŻA śpi, a co można robić o tej porze w tym mieście:)
|
|
zapodajcie jakoś hardcorowa nutę na przebudzenie?
|
|
Czym będziesz lądował to się rosejżę.
|
|
nie wiem ale odstaw benzodiazepiny bo to źle odziały wuje na Twój mózg.
|
|
To skoro już pytasz mnie interesują Emporio Armani for He - czarne 100ml Jednak nie sądzę byś skręcił mi taniej niż mam, no ale strzelaj, może akurat mnie zainteresujesz ;)
|
|
hura! super:) rudy błazen z druhem
|
|
A ja bym u chinczyka nie kupil. To wszystko sprowadzane masowo. A gdzies to mowili ze zabawki sa niebezpieczne dla dzieci.
|
|
Stawiam na pierwsze miejsce w grupie! rudy błazen z druhem
|
|
łatwiej grupy to niemała zasługa pana Grzegorza Laty i pana Zdzisława Kręciny, a wy tak na nich psioczyliście i co nie wstyd wam teraz?
|
|
młody dobrze mówisz, a media jak zwykle kłamią
|
|
Zenit mysle , ze to nie zly pomysl! zwlaszcza jesli chodzi o przesylanie paczek - w Lomzy i okolicy nic nie znalazlam!!!!!!! wysylam zawsze przez firme z LUBLINA!!!!!!!!!!!!!!! (bus z Lublina , przyjezdza odbiera i wiezie do Lublina, nastepnie krazac po calej Polsce po tygodniu dociera na miejsce zlecenia ALE NIE MAM INNNEJ MOZLIWOSCI !!!)) a lomza i okolice to CZARNA DZIURA!!!!!!!!!!!pONADTO GORNOLOTNIE MOWIAC pODLASKIE , wARMINSKO-MAZURSKIE I CZESC MAZOWIECKIEGO ! -PODEJRZEWAM ,ZE MIALBYS PELNY LADUNEK!!!!!!!! ZWLASZCZA jadac do UK a po drodze ile jest panstw? policz?>Mysle ,ze gdybys byl reklamowany w samej LOMZY napewno mialbys pelny tonaz!Zycze z calego serca powodzenia.
|
|
pewnie, że przyjmuja tam bez szkoły. a jak by się dostali ci wszyscy stażnicy, którzy tam pracują jakby wymagali szkoły? a zwłaszcza jeden taki mlody prywatni jezdzi laguną wiem że paru osobom się naraził i troch musi uważać na zęby hehe "ktos_wielki" nie idz tam do pracy wszyscy sie bedą z ciebie smiac. wiadomo ze w strazy miejskiej pracują same nieuki, ktorzy marzyli o policji ale nie mieli szans
|
|
Ja Ci dam imprezy gówniarzu, adwent jest trochę pokory bo wystawie Ci mandat!! rudy błazen z druhem
|
|
|
|
http://wowpiercing.blox.pl/resource/diagram_2520of_2520all_2520ear_2520piercings.jpg a może to Ci się otworzy:)
|
|
a jak udało Ci się odkręcić? W różnych urzędach różnie na to patrzą, dletego interesuje mnie jak to jest w Łomży
|
|
Ja tam jestem zawsze zadowolony:):):) Szczególnie wtedy kiedy jestem w pracy :):):)
|
|
Chyba najlepszy będzie Biebrza :):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |