czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Od 1 stycznia prąd 80% w góre

Najbliżej masz grady kolo Ostrowii Mazowieckiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Od 1 stycznia prąd 80% w góre

W dobrej cenie czyli jakiej? A może interesuje Cię zamiana z dopłatą z mojej strony na M-audio Axioma 25?

Nie zauważyłam żadnej zasady w tej kwestii. Najczęściej ogłoszenia były około 14.00. dziś jeszcze nie ma świeżych. Czasami są dodawane jeszcze wieczorem. Rano nic, cisza. Chociaż poranek jest porą dnia, kiedy przy kawie chce się poczytać nowe ogłoszenia. Dla kogoś, kto np. szuka pracy ma to duże znaczenie.
Tak więc wchodzę na 4lomza 50 razy dziennie, żeby w końcu natrafić na nowe ogłoszenia, a oni pewnie myślą, ze to popularność portalu jest tak wysoka ;)

Nie uważacie, ze powinni to zmienić? Czy może wam to nie przeszkadza?

no właśnie mi też to przeszkadza. umieszczają jak chcą... wczoraj było jedno ogłoszenie z dnia 30 a dzis pojawiły sie te z 30 i z 1 wieć nie wiem na czym to polega...

Dzień dobry!!!Mam w pracy przerwę!!!

Witam wszystkich!

http://youtu.be/ePZk4sKSXoo

Bez jaj.. jednym słowem niedługo bendzie już na cacy po nas.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org