środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
piszcie o pozytywach kandydatów

Pewnie z PUP na akord "praca"Info szukaj gdzies dalej na wschod bo tu nie podlasie a Mazowsze.Powodzenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: piszcie o pozytywach kandydatów

moja żona również rodziła w tym roku w Łomży, krótko mówiąc to był koszmar!!!, którego nikt z nas nie chcialby przeżywać na nowo...
były poważne komplikacje i cóż o swoje życie musiała walczyć sama,
położne są różne są takie, które kochaja swoją pracę i wykonuja ją świetnie i są takie.......
żona nie miała pokarmu, Panie z noworodków robiły jej problemy z karmieniem dziecka, (nie wszystkie, ale spora część)
cieszę się, że żona nie wpadła w depresję
nie chcę sie rozpisywać bo człowiek nie chcę do tego wracać, woli jak najszybciej zapomnieć, powiem krótko jeśli
Cię stać to w Białymstoku są super warunki, i świetna obsługa, zaoszczędzisz sobie sporo stresu
pozdrawiam i szczęśliwego rozwiązania

Roberta

Martuchna ma rację pisząc "zależy jeszcze na jaka zmianę położnych trafisz" ...

Lepiej zrobic to samemu, przy uzyciu kodu. Zaplacisz to samo, a bedziesz mial pewnosc, ze nikt nie grzebal w telefonie. Jest pelno stron, na ktorych mozna sobie wygenerowac kod.

------------------------------------------------------
Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA
traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie
GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje

oj delfinka20 --takie parkowanie jest nagminne,jakby szmaciarze linii nie widzieli.

Kasia..

Co z to Polsko ;)

ja bym pojechal ja tez z okolic lomzy

Jest jedna wielka sala porodowa, a na niej pięć łóżek oddzielonych kotarami. Będziesz słyszeć co dzieje się na całej sali, no chyba że będziesz rodzić akurat sama. Salek poporodowych jest około dziesięciu, ale dokładnej liczby nie podam.
Życzę lekkiego rozwiązania.

Zaczynam myslec ze jednak celowo :P
POPIERAM.!

Wystarczy samemu wziac grupke 4-osobowa ze soba na basen, conajmniej raz na tydzien lub dwa i samemu uczyc:)
Ja pamietam jak mnie uczyl pan ze szkoly 10 trwalo to pare lat, az za jakis czas zaczelo sie samemu chodzic (jak to dzieci;p) na najblizsze stawy i samemu sie trzeba bylo nauczyc zeby nie utanac:P

Takze radze raz, lub dwa na tydzien brac ze soba rekreacyjnie i naukowo hehe:)

Autor: bobcats1 (---.elomza.pl)
Data: 01-12-11 16:48

Dalej uważajcie że jest wszystko w porządku i że Klub nie potrzebuje pieniędzy na utrzymanie tylu grup młodzieżowych oraz drużyny seniorów.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Może powiesz więc jakie pieniądze klub przeznacza na najmłodszą grupę młodzieżową, skoro nawet rodzice muszą płacić za treningi dzieci ?

potrzebny dobry ginekolog do wypisania zaswiadczenia do becikowego.na priv

tak.a jakis namiar.byłam w okresie ciazy za granica

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org