Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
taka jest prawda !!!!!!!!!!!!! |
na os.Jantar jest tego pełno niestety Roberta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: taka jest prawda !!!!!!!!!!!!! |
Zresztą kołpaki są brzydkie moim zdaniem :) Kup sobie do bmki ładne 17" a na zime 15 jakies i od razu będzie lepiej :) A tak przy okazji mam na sprzedaż 17 do BMW ale raczej pasujące do e36 ;]
|
|
Jak spadnie śnieg to dopiero się zacznie walka o miejsce parkingowe :) http://www.youtube.com/watch?v=0qJqPl-oIk0
|
|
Łomża jest miastem ubogim w imprezy rozrywkowe. Fakt, iż tzw. dancingi w "Chacie" cieszą się dość dużym powodzeniem (komplet na sali co sobota) świadczy iż jest to impreza potrzebna mieszkańcom Łomży (zapewne nie wszystkim). Ludzie dobrze i kulturalnie się bawią, są weseli, zadowoleni. W każdą sobotę odbywa się kilka (ok. 3) tego typu imprez. Myślę, że Ci którym zabawa w "Chacie" nie odpowiada, znajdą dla siebie miejsce w innym lokalu.
|
|
Ja bywam. Pozdrawiam personel. ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
a badania lekarskie,a orzeczenie psychologiczne
|
|
kiepska reklama -apropo w adwencie też grają
|
|
Na dworcu sławek Ci nie zdejmie. W Sympatii - ale na Krótkiej.
|
|
_maly_ jak nie ma komu robić ? zacznijmy od tego, że nie ma co robić. Szukam tej roboty i szukam ... Garb już mi rośnie od tego szukania... A do wojska też ide, za 3 lata... jak wyrok mi się zatrze... Młode, głupie... teraz cierpieć trza. Roberta
|
|
She-devil nie odwracam wzroku jak się dzieje ludzka krzywda ale denerwuje mnie to że jak dostaje wpieprz pod kamerami tzw. monitoringiem i ja muszę udowodnić ustalić sprawców pobicia. Nie wiem po co tyle jest wydawanych jest pieniędzy na tzw. poprawę bezpieczeństwa jak te kamery nie działają.
|
|
Poczekajcie do nowego roku, dopiero opłaty i ceny w sklepach pójdą w górę, i to przez podwyżki w rządzie.
|
|
Za 200zł kupisz nowy, nie wiem czy jest sens zaoszczędzić 50zl czy nawet 100 na rzecz gwarancji i serwisu, za 160zł kupisz 16W - nówkę. Roberta
|
|
Nie biadolcie o poborach prezydenta,ale przyjrzyjcie się poborom naszych udzielnych książąt prezesom spni mieszkaniowych.Lokatorzy nie mają na czynsze,a oni garną kasę dużo wyższą od prezydenta.Dysponują jak chcą pieniędzmi lokatorów.Prezydent musi konsultować wydatki z RM,a oni dysponują jak chcą,bo Rady tzw Nadzorcze tylko przyklepują "szalone wizje prezesów".
|
|
Jak w temacie - miał ktoś może przyjemność pracować z tym urządzonkiem ? Warte jest swojej ceny ? Ciekawi mnie głównie jak wypada w użyciu porównane do MPC bądź MPD i czy w ogóle warto w to inwestować kiedy w tej chwili posiadam już MPK z modułem 12 pad`ów z regulowaną czułością nacisku ?
|
|
O trzeżwiejszą wypowiedź proszę bo z tej żadnego wniosku wyciągnąć się nie da.
|
|
Co najbardziej charakterystyczne że wszystkich ich łączy wcześniejsza wspólna przynalezność do jednej słusznej partii. Czy nie jest prawdą że historia się powtarza?
|
|
Za 200 zł to można kupić jakąś chińską tandetę na tranzystorach. Moim zdaniem pozostaje ci śledzenie aukcji na allegro. Za kwotę 500-800 zł można trafić coś sensownego. http://allegro.pl/gitary-i-akcesoria-wzmacniacze-i-kolumny-8999?buy=2&order=p&change_view=1
|
|
|
W odniesieniu jak wyżej A jak trzeźwa musi być wypowiedź żeby wyciągnąć z niej prosty zwykły wniosek, który tu aż sam ciśnie się na usta. Może tu nie wystarczy "trzeźwa" wypowiedź nadawcy ? Może jednak potrzebny jest trzeźwy - trzeźwo myślący odbiorca wypowiedzi który bez wódki potrafi rozeznać i rozliczyć zakłamaną rzeczywistość Łomżyńskich włodarzy duchownych i świeckich ! Roberta
|
|
... jeszcze jakies opinie ?
|
|
|
|
a 300zł z tych 500 to opłata za znaczek firmowy :) Roberta
|
|
A h.uj mnie obchodzi twoj lokalny patriotyzm, ja mam swoj i nie tobie to oceniac. Moze kiedys sie spotkamy i jestem pewnien, ze polozysz po sobie uszy i zamkniesz morde nic nie mowic i pojdziesz w swoja strone, tyle bedzie twojej wielkodusznosci i obrony interesow innych. Ja w porownaniu do Ciebie nie robie nikomu reklamy i nie wymieniam zakladow. Ja mam swoje zdanie i tego sie trzymam, a jakas gnida nie bedzie mnie obrazac. Leje na to z czego ktos utrzyma swoj interes, to on ma sie o to martwic, jezeli uwazam, ze w Lomzy nie ma fachowca, ktoremu zlecilbym zalozenie instalacji gazowej, to moje zdanie. Bialystok byl jako przyklad, ze wzgledu na odleglosc, ktory tlumok bierze od razu jako wyjscie ostateczne. Nie wiem czy ktos z Bialegostoku molestowal cie w dziecinstwie, bo masz straszny uraz do ludzi tam mieszkajacych, a mi to wisi skad ktos jest, bo zarabia za robote, a nie miejsce w ktorym prowadzi zaklad i ja placac jemu wymagam, a skoro nie spelnia moich oczekiwan nie korzystam z jego uslug. Moze kiedys pojmiesz to, ze kazdy ma swoje zdanie i zgrywaniem hojraka nic w zyciu nie osiagniesz, bo pracuje sie na swoje, a nie na innych ludzi, nikt tobie nigdy nie da za darmo.
|
|
|
EWA PIEKNA ALUZJA , HEHEHE :))
|
|
Oto film. Akcja podobna do łomżyńskich akcji suczek i psów* jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy " http://www.youtube.com/watch?v=cDAfiI6hVXQ&feature=related * Psy w opowiadaniu " Folwark zwierzęcy " były siłą trzymająca w totalitarnych ryzach społeczeństwo zarządzane przez świńskich liderów a raczej przez liderów którymi były wypasione na społecznej krwawicy zdradzieckie świnie ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
dobry fryzjer,tlusty fryzjer hehehe.
|
|
Jedzie ktos do angli na kwiaty w styczniu z Podlasia ?
|
|
BRAWO ALIBABA - po raz kolejny Cie popieram :) Roberta
|
|
Poszukuje opon zimowych - jakie polecicie? chodzi o 14"
|
|
Chcesz komuś pracę załatwić że pytasz?
|
|
adamosxx TRZEBA BYĆ DEBILEM ABY 3 LETNIE DZIECKO SAME DO PRZEDSZKOLA PUSZCZAĆ . W POLSCE JEST TO NAWET KARALNE , A INNYCH KRAJACH JAK BYŚ TO ZROBIŁ TO BY CI NAWET ODEBRALI TE DZIECKO . O CZYM TY KU..... PISZESZ O JAKIM BEZPIECZEŃSTWIE JAK SAM NIE MASZ POJĘCIA JAK ZAPEWNIĆ JE SWOJEMU DZIECKU . ŻAL MI CIE
|
|
3 lata to dopiero w styczniu skonczy, odsyłam do gimnazjum na lekcje czytania ze zrozumieniem:) Roberta
|
|
podlaskie, więc podlasie
|
|
ja jadę .jestem z okolic łomży.razem by było rażniej
|
|
powinni zamiast linii postawic betonowe murki bylyby 2 korzysci wiecej miejsc na parkingu bo kazdy by dobrze stal i taki jeden z drugim nie obijali by ludziom samochodów tylko sobie drzwi
|
|
właśnie niby kryzys taki wielki ma być a tu podwyżka za nic dla prezydenta pewnie niedługo i radnym bedzie trzeba dac. a dla nas tez podwyzki tylko w druga strone. do tego porównanie z ostrołęka gdzie opłaty sa tańsze i stałe a tu non stop sie słyszy o wzroscie. nie zauważyłem aby miasto sie jakos specjalnie szybko rozwijało, wrecz przeciwnie cofamy sie i miasto pustoszeje co pokazuja statystki. ale czego tu sie dziwic jak poprzedni prezyden z vice na wokandzie byli obecnym abw sie zajmowało komutactwo itd a oni za to podwyżki dostaja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |