Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski w TV kiepsko wypada |
Dobranoc wszystkim!!!! Idę spać,więc nie kłóćcie się zbyt głośno by mnie nie obudzić!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski w TV kiepsko wypada |
Witam. Pamiętacie dawnego Poligona (Cs-Poligon.eu)?? Chciałbym was poinformować że powrócił ! Zapraszamy Cs-Poligon.eu !!!
|
|
własnie troche kultury zarazem
|
|
,bo jak im ze wsi kartofle furmanką ojciec przywiezie to ciężko jest potem zawrócić.
|
|
a ja jestem ciekaw gdzie byli rodzice tych co rozwieszali ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
Jak dla mnie najlepsza :) http://www.youtube.com/watch?v=u_tLd6DQviE&feature=relmfu ZbyszekMrok
|
|
Dobranoc **
|
|
D darowanemu koniowi nie zaglada sie w zemby lecz ty zajzyj i chwytem nie jest zbiornik a zeby separatora ktore nalezy czyscic bo one walcza z brudem twego domu
|
|
ale pokój do nauki czy rµchania ? ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
on mi powiedzial jeszcze ze jakies tam papiery do warszawy musza wyslac i potem oni z tej warszawy im odeślą i on wtedy do mnie zadzwonino i chyba da te zaswiadczenie
|
|
E NIC Z TEGO MUSISZ MIEĆ WCZEŚNIEJSZE DOŚWIADCZENIE W JAKIEJŚ ARMII
|
|
Czy ktoś już korzystał z usług nowego lokalu fryzjerskiego w pawilonach przy ul. Mazowieckiej ?
|
|
Berenike to prawda że są ludzie, którzy że tak powiem się dobrze trzymają, ale są to wyjątki, ja też znam np. jakiegoś młodziaka co nie jest idiotą za kółkiem. W przypadku osoby starszej - może zabrzmi to niedelikatnie, ale nigdy nic nie wiadomo, serce już nie te, a co gorsza problemów może narobić nie tylko sobie, choć w tym konkretnym przypadku rację ma adamosxx, ten człowiek mógł mieć coś z głową. Problem jest chyba nieco szerszy: za niski moim zdaniem próg wiekowy do posiadania prawka, no i za wysoki dla jego aktualności; byle jakie robienie badań - dobrze wiemy jak to wygląda, nie wszędzie, ale... To wszystko ma znaczący wpływ na bezpieczeństwo na drogach.
|
|
No tak, ktoś przecież musi zapłacić za podwyżkę płacy dla pana prezydenta.
|
|
otrzymałem zza granicy telefon Acer C6 gdzie mogę go odblokować z simloku? ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
To jest przerażające co się teraz dzieje.Jak żyć,ileż tak można??pracownikowi 1050zł,a sobie prawie 13 tys.--niepojętne !!!
|
|
najlepiej na zimę 16 latem 18 ;)
|
|
Najlepiej po demontażu... hmmm Wskaż budynek, dam chłopakom cynk, nocka i będzie ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |