Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego portal 4lomza dziwnym trafem nie ujawnia prywatnych spraw Muzyk? |
z tego co wiem powinienes dostac zaswiadczenie ze jest dla ciebie etat i cala procedure prowadzi wku natomiast sam kontrakt podpisujesz w danej jednostce wojskowej ... a co ci szkodzi jechac do innej jednostki wojskowej skoro jest nabor ? masz zaswiadczenie o zdanym w-f w innej jednostce juz nie zdajesz tylko przedstawiasz zaswiadczenie kto pierwszy ten lepszy ... w bailymstoku goldapii gizycku jest teraz nabor ... u nas na jednostce od razu dowiaduja sie od kiedy i jaki etat maja ... mozesz czekac i sie nie doczekac a rownie dobrze mozesz dostac telefon ze jest napewno etat dla ciebie cala procedura trwa okolo 2 tygodni a pozniej powinienes dostac do podpisania kontrakt na pelnienie sluzby terminowej np od 1 stycznia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego portal 4lomza dziwnym trafem nie ujawnia prywatnych spraw Muzyk? |
Ciekaw jestem jakie i ile bedzie ozdob swiatecznych w naszej miescinie. Przeciez trzeba zacisnac pasa :) ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
W odniesieniu jak wyżej. Szanowna Pani podpisująca się "karolina25" Wiara ta sama tylko obrządek - porządek nie Rzymskokatolicki. Religia niby inna a poza tym Bóg i Ewangelia wszystko tak samo.
|
|
drzewko_szczescia - wlasnie trzeba walczyc o to zeby tak bylo. Mi osobiscie nikt z rodziny nie zaginal ( za co dziekuje Bogu), ale zdaje sobie z tego sprawe co sie wtedy czuje. Jak czlowiek cierpi... Ci ludzie, ktorym sie to przytrafilo, mysle ze by mnie poparli w tym co mowie. Ty sobie siedzisz w ciepelku, przy komputerze z herbatka, a pare ulic dalej siedzi w domu ta rodzina, ktorej zaginal brat, czy maz, albo siostra. Nie wiedza nic, gdzie jest, co sie z nim dzieje, czy zyje. Oni najbardziej doswiadcza tego bolu i cierpienia. Ciebie to nie spotkalo (czego nie zycze nikomu) wiec obracasz to w smiech. Mnie nie spotkalo to, ale nie obracam tego w smiech. Bo nie jestem obojetny na czyjes cierpienie.
|
|
Autor: P.A. napisal : Data: 29-11-11 16:13 na pewno nie w Lomzy jak juz, ale ilu ludzi, tyle opinii. Wystarczy przejrzec opinie o gazownikach na google, a zobaczysz ilu w Polsce jest dobrych gazownikow, tylko tam sie czeka w kolejkach, lepiej juz do Bialego pojechac niz u nas robic, tymbardziej, ze czesci ciagna stamtad i jeszcze sie przeplaca. Powodzenia ..................................... Data: 30-11-11 15:33 polowa klientow jest z bialego? Haha kolego rejestracje blm to nie Bialystok :) Te miastowy,a niby te białostoczaninowie to kto ??,wszystkie ze slaska sie sprowadzili ze swoimi furami ?? druga warszawka zaraz bedzie ,panie Albo matka z ojcem zapomnieli dac kieszonkowe jak na studia do sledziowa wysylali i z niedozywienia ubzduralo ci sie ze tylko ten co ma BI to rodowity sledz ,albo ja juz od trzech miesiecy Lomzyniakiem nie jestem bo na POZ latam i pyra mam w dowodzie wpisane I nie uruj tutaj przegladarka google ,bo naszych mijescowych chlopakow nie trzeba zachwalac Zapamietaj madre slowo: jak sie cos nie sprzedaje ,albo nie umiesz sprzedac swoich umiejetnosci .....wystaw to na stronie internetowej ,zatrudnij rodzine w calej Polsce niech ci pare komentarzy wrzuca i juz masz szanse znalezc debila co przez cala polske pojedzie gaz zakladac ,bo cie wychwalili pod niebosa i jest 200zl taniej Hmmm w gruncie rzeczy im dalej ,tym lepiej ,polecam wszystkim ,zalozysz raz ,i potem firma montujaca ma spokoj bo przeciez z naprawa nie bedziesz latal za kazdym razem ,co najwyzej oddasz pare zlotych kolegom na miejscu zeby ogarneli to i owo i suma sumarum najwyzej wyjdzie cie troche drozej ,ale jakie to tworcze ,ze pokonales system i byles inny niz wszyscy ,sasiad bedzie ci zazdroscil przez 10 lat twego blyskotliwego posuniecia Siedlce np to za blisko moim zdaniem ..... Aaa propos ,znam warsztaty gazowe w Łomzy i jada tu ludziska z łorsoł ,sledziowa,wrocka i gdanska ,wiec nie pitol I wyobraz sobie ,ze qrwa tez czekaja grzecznie w kolejkach ,w takiej malej ,skromnej Lomzy ''miastowy''status i lepsza fura to na dyskotece mozesz blysnac co najwyzej ,jesli i inteligencja idzie w parze Aaaa i argument ze lepiej do bialego jechac na montaz, bo tam czesci sprzedaja na pol polski ,przemawia do mnie tak samo ,jak jazda do Monachium po BMW widac za dobrze wam te instalki nie schodza jak nagonke po forach robisz w innych miastach ,nie??:) za malo widac rodowitych sledzi na gazie jezdzi,a te nie rodowite wiedza gdzie dobrze jest bez sprawdzania w google i przylatuja do nas od siebie: MAK-ROB .....KOLEJKA NA TYDZIEN ,EWENTUALNIE DLUZEJ I TYLE W TEMACIE
|
|
hahahahahaha :) No to się uspokoiłem :) Idę spac , Dobranoc Berenike :):)
|
|
Piurowa
|
|
W odniesieniu jak wyżej. Mój samochód został okradziony pod kamerami jednej z knajp w Łomży. Policja pomimo moich próśb nie zabezpieczyła nagrań. Właściciel knajpy nawet mnie nie przeprosił i nawet nie przekazał tych nagrań dla policji pomimo tego że przy barze widziałem wyraźnie obraz mojego samochodu na parkingu w monitorze i nagrywarkę która z nim współpracowała w tym czasie. Traf że stojąc przy barze widziałem w tym monitorze jak zło dziej wybija szybę i plądruje schowek - wybiegłem z knajpy goniąc go po ulicy ale zabrakło kilka sekund. Może to i dobrze że go nie dognałem dopiero później doszło do mnie że bandzior mógł mi wsadzić kosę pod żebra załatwiając świadka na Amen. Roberta
|
|
Trzeba to zgłosić do odpowiednich instytucji, np. prezes spółdzielni. Wydział komunikacji też może coś zrobić w celu wytropienia takiego zawalidrogi... Roberta
|
|
super warunki,warto tam pracowac,ale moze teraz lepiej w domu siedziec ida Swieta,to moze po nowym roku.
|
|
http://mylomza.pl/parking.html nie chodzi mi o reklamowanie konkurencyjnej stronki ale warto zajrzec i zastanowic sie nastepnym razem zanim sie tak zaparkuje...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |