środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak można obrażać oponentów w dyskusji i sympatyków innego kandydata określać mianem : \"krzykaczy spod spożywczaka \" a samej stawiać się \"inteligencją \" ponad wszystkimi ?

Najbardziej rozśmieszyły mnie te zapytania o rybę po grecku ( żeby tylko raz ) :) Ot nasz obyty, światowy naród łomżyński :) Dobre

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak można obrażać oponentów w dyskusji i sympatyków innego kandydata określać mianem : \\\"krzykaczy spod spożywczaka \\\" a samej stawiać się \\\"inteligencją \\\" ponad wszystkimi ?

raczej 40 :)

Re: Jak można obrażać oponentów w dyskusji i sympatyków innego kandydata określać mianem : \\\"krzykaczy spod spożywczaka \\\" a samej stawiać się \\\"inteligencją \\\" ponad wszystkimi ?

...nie lepiej chodzić z puchą, żebrać, a potem z niej wydłubywać :) ja wiem, że większość poświęcacie swój czas chodząc w taką piździawice, by pomóc panu owsikowi zorganizować te jego przystanki

Somed maja stronę w necie i tam tel.na Kazańskiej dr Mieczysława Ołdakowska
lepszego w okolicy nie znajdziesz, ludziska tłumnie najeżdzaja
przyjmuje na Kasę i prywatnie

tylko maja sie przeprowadzać na Al.Legionów naprzeciw Dworca PKS
rózowa pietrówka ale nie wiem kiedy

Ja uwazam,ze pomysł był bardzo dobry.ale nie z takim kucharzem. Poczatek był całkiem całkiem.a teraz rece opadają:(

Pewnie będzie mieszane towarzystwo jak wszędzie. Sala mieści się przy szosie zambrowskiej tam gdzie pogotowie, jest średniej wielkości. Duży plus to brak chamstwa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org