Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak można obrażać oponentów w dyskusji i sympatyków innego kandydata określać mianem : \"krzykaczy spod spożywczaka \" a samej stawiać się \"inteligencją \" ponad wszystkimi ? |
Najbardziej rozśmieszyły mnie te zapytania o rybę po grecku ( żeby tylko raz ) :) Ot nasz obyty, światowy naród łomżyński :) Dobre
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak można obrażać oponentów w dyskusji i sympatyków innego kandydata określać mianem : \\\"krzykaczy spod spożywczaka \\\" a samej stawiać się \\\"inteligencją \\\" ponad wszystkimi ? |
raczej 40 :)
|
|
Re: Jak można obrażać oponentów w dyskusji i sympatyków innego kandydata określać mianem : \\\"krzykaczy spod spożywczaka \\\" a samej stawiać się \\\"inteligencją \\\" ponad wszystkimi ? |
...nie lepiej chodzić z puchą, żebrać, a potem z niej wydłubywać :) ja wiem, że większość poświęcacie swój czas chodząc w taką piździawice, by pomóc panu owsikowi zorganizować te jego przystanki
|
|
Somed maja stronę w necie i tam tel.na Kazańskiej dr Mieczysława Ołdakowska lepszego w okolicy nie znajdziesz, ludziska tłumnie najeżdzaja przyjmuje na Kasę i prywatnie tylko maja sie przeprowadzać na Al.Legionów naprzeciw Dworca PKS rózowa pietrówka ale nie wiem kiedy
|
|
Ja uwazam,ze pomysł był bardzo dobry.ale nie z takim kucharzem. Poczatek był całkiem całkiem.a teraz rece opadają:(
|
|
Pewnie będzie mieszane towarzystwo jak wszędzie. Sala mieści się przy szosie zambrowskiej tam gdzie pogotowie, jest średniej wielkości. Duży plus to brak chamstwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |