Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska taśma prawdy! |
ta pani już się dorobiła swego i raczej już się nigdy więcej nie odezwie :D a taka amerykańska była
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska taśma prawdy! |
My też sami dekorowaliśmy. Był naprawdę ubaw. Myślę, że nie ma sensu płacić kupę forsy za coś co można zrobić samemu :) Anatol M.
|
|
To zależy jak kto do tego podchodzi. Ja wolontariuszką byłam przez dwa lata i nie żałuje, bo jeśli ma to uratowac komuś życie to dlaczego miałabym nie pomóc. Tylko trzeba myślec o innych a nie tylko o sobie.
|
|
w sejmie zacznijcie żebrać, tam wam na pewno dadzą do dzioba, a nie ludzi nachodzić i się krzywo ku*wa patrzeć jak ktoś nie da
|
|
Właśnie wysłałam Wam projekty na @ które macie udostępnione w swoich nikach :)
|
|
Zagapił się i wjechał na skrzyżowanie na czerwonym, szkoda kobiety, bo w tym wieku ze zrastaniem się kości bywa ciężko. W tym wieku powinny być dość czeste badania kontrolne dotyczące możliwości dalszego prowadzenia pojazdów.
|
|
jak za co a myslita ze im milo tak czytac te codzienne obelgi wasze????? a oni to dla was robia nie dla siebie. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
nie nie dostalem zadnegego zaswiadczwenia tylko ze zdalem ten egzaamin z w-f a chodzi o orzysz
|
|
nie mylisz sie to pan Roman a reszta to tylko twoj bełkot:)
|
|
Apeluje do pana Prezydenta(jak w ogóle czytuje to forum).Proszę nie przyjmować tej podwyżki.Dla pana to i tak niewiele,a mógłby pan zyskać naprawdę dużo-SYMPATIĘ ŁÓMŻYNIAKÓW.
|
|
Teraz wszyscy idą do wojska ,a robić nie ma komu.
|
|
Podjadziesz na Kraske to pogadamy. Roberta
|
|
A skoro już poruszyliście temat ryby po grecku ;) Przyrządzając ją w ten sposób jaką dajecie rybkę? Jak dla mnie najlepsza jest miruna po prostu pycha, nie polecam z pangą czy tym bardziej ze śledziem.
|
|
jestem 100 razy ZA.
|
|
chyba fundacje AA
|
|
jak sie kiedys cofne w czasie przed wojne to bede sie mogl wypowiedziec z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Prezydentem też nie byłeś ,a dyskutujesz.
|
|
Są mocni termin realizacji podłączenia 40 dni od dotarcia umowy do siedziby Netii.;DDDDD
|
|
Ugotuj bigos i nie pier_dol. ;P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |