Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
racjonalne argumenty przeciw Pani Muzyk |
Jak się dowiedziałem sylwester w restauracji na farnej wynosi od 380 zł do 400 zł od pary, no i oczywiście jak już wcześniej pisałem ma grać DJ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: racjonalne argumenty przeciw Pani Muzyk |
Wykup mu "7 dniowa wycieczke tylko dla facetow"np rejs wedkarski po baltyku lub morzu polnocnym :)
|
|
To się zawiódł chłop, ciekawe czy się trzymał za jaja jak go psem straszył hahaha. A czy Łomża to Miasto Seksu no proste mamy w okolicy i mieście kilka burdeli Biebrza, Duke, Kisielnica, kiedyś na Łąkowej, na legionów tez coś słyszałem. Mamy kilka tysięcy studentów a ostatnie sondaże pokazują że lekko ponad 30% studentek daje dupy za chajsy w calutkiej Polsce ;d. Także podjedz pod jakąś uczelnią fura na poza powiatowych blachach to ci jakaś ukręci loda za chajs. Ale lepiej poszukaj se dupy bo w końcu znudzi ci się renia! rudy błazen z druhem
|
|
znaczy się pewnie jeżdżą już na innym aucie, skoro 2 ukradli to pewnie tyle komuś brakowało, myślę, że nie uda Ci się nic z tym zrobic, takie życie, takie miasto, taki kraj ...
|
|
nie tylko tobie bo jest wiele osób którym ukradli .. Niech się zapchają ..
|
|
Ja polecam firmę "Kubuś" z Piątnicy, gaz wstawiałem niedawno jak narazie zrobilem na nim ponad 2 tys. km wszystko działa bez zarzutu. Zakład znajduje się na ul. Włościańskiej, tel. 86 217-11-79
|
|
to pewnie masz auto w gazie :) że bez celu jeździsz
|
|
w 0:13 słychać strzały
|
|
Byłem kiedyś na tym "szkoleniu" z Aktio w Rawie w sumie nie było źle Hotel Ossa żarcie w miarę piwo też było i impreza do 2 w nocy. Coś tam na sali konferencyjnej bąkali z grzeczności musiałem słuchać :-) No choćby do tej imprezy warto było jechać bo reszta to kicha. Ale Mariusz z tego co widzę coś innego to może podratować nie jedną osobę. rudy błazen z druhem
|
|
Jak już to tylko ten pan Ci podpowie i zrobisz to sam zadzwoń 510478968 ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
W Łomży nie jest tak źle dziś na Sikorskiego dwóch straSZników wiejskich pilnowało fotoradaru dwie wypłaty i paliwo co wypalali na postoju żeby grzać dupy. Niech by sobie stał ten fotoradar ale do pilnowania wystarczy jeden cieć a nie dwóch i nie wiem dokładnie ale chyba w karty grali. Jeden musi zapie.... żeby utrzymać rodzinę i tych legatów, drugi kasuje i wciska bąki w welur
|
|
Kondona jak by kiedyś miał wyskoczyć na bok to choroby nie przyniesie rudy błazen z druhem
|
|
Rosyjski to bardzo ważny język pół europy nim rozmawia, kiedyś też olewałem ten język a teraz mam rynek zbytu za wschodnią granicą i jest problem. "Выберите себе занятие по душе, и вам не придется работать ни одного дня в своей жизни." DiDi
|
|
Tak Zbychu, to zupełnie coś innego. Tak proste ,że aż niemożliwe do uwierzenia. I rzeczywiście może podratować miliony domostw. Np. Hipoteka na 30 lat może być spłacona w 8 lat. Oczywiście to zależy od kredytu. Można zrobić sobie bezpłatną analizę przez 7 dni. Poważnie zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Jeśli twoje dochody są o 1zł większe jak wydatki to jest to rozwiązanie dla ciebie. Tel. 692377615 skype:mario5760
|
|
Jeśli chodzi o potwel to nikt Ci go nie odda bo nie ma portweli czyli nie mógł go znaleźć a Ty nie mogłeś go zgubić. To tylko jakieś koszmary Ci się przyśniły ...........EJ POBUDKA !!!!!!!!!!!!!
|
|
minister dzięki za reklamę mam nadzieje że te stare mięso posypane aromatami Franka jakoś będzie smakowało Zapraszam wszystkich na otwarcie !!!!
|
|
Ja będę już od rana tam stał i czekał aż przyjedzie właśnie skończyłem ściągać jej piosenki teraz wypalę płytkę i śmigam po autograf :-) Tylko szkoda że płytka jest z Verbatimu chyba się nie wkurzy co
|
|
chcesz moze kupic te "pole" z tym starym domkiem? :P co do samego miajsca, to jak najbardziej do wypoczynku, wyjazdow z rodzina. Ogromne lasy, rzeka. Jednak jezeli myslisz o zarobieniu z tego kasy, to moze byc kiepsko.
|
|
Słuchajcie BURAKI!! dlaczego podnosicie podatki tym biednym ludziom? powinniście przede wszystkim za darmo zapierdalać na rzecz miasta ! to po pierwsze, po drugie nie wolno Wam w zadnym wypadku podnosić uposażenia Czerniawskiemu!! Mało mu? 11 tysięcy na miesiąc?? Jesteście tak znienawidzeni przez łomżan jak i Wasz prezydent!! nie zapominajcie darmozjady o tym !!!.Pochylcie się ***** nad bezrobociem w mieście na pomoc najbiedniejszym !!!! ,Człowiek niech będzie szlachetny, Pomocny bliźnim, dobry! Bo tylko wtedy jest inny Od wszystkich znanych nam istot." Johann Wolfgang von Goethe Roberta
|
|
Dobrze powiedziane.
|
|
O PRZEPRASZAM widziałem wczoraj trzech panuw strażnikuw z buta idących ul. Zawadzką ! Roberta
|
|
ja wyjeżdzam do Kozik. _73_
|
|
w łomżyńskim empiku jest ;)
|
|
ludzie dlaczego dziecko w szkole podstawowej ma dwie godz. tygodniowo religii a wychowania fizycznego zero .Nie życzę nikomu mieć do czynienia z klerem z nimi w Polsce nie wyga nikt to jest gorsze gówno niż PZPN
|
|
w budynku prokuratury ? ostro... Roberta
|
|
tak jest lepiej brac L4 jak pracowac,popieram
|
|
to jakieś 9 koła na rękę.
|
|
A w piekarniach w Piątnicy płacą 1600-1700zł za 300 godzin harówy!żenujące! londonay.com/LM4949
|
|
witam, mam problem z cukrzycą i szukam dobrego diabetologa w Łomży pozdrawiam
|
|
@Niewiemxd To się spotkamy na rejonowym pewnie :P Powodzenia życzę :D
|
|
Możesz wymieć kilka obozów pracy ?
|
|
polowa klientow jest z bialego? Haha kolego rejestracje blm to nie Bialystok :)
|
|
Powiem tak... owoce morza - cebula, cukinia, papryka w ciescie... i chyba nawet były 2 krewetki. Jadłem tam raz, i nigdy więcej.
|
|
Witam,byłam na dancingu dwa razy, świetnie się bawiłam, chamstwa nie ma, muzyka na żywo a w tygodniu mają całkiem niezłe jedzenie w przyzwoitej cenie. Ela
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |