Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bóg przeciął mój stryczek-Robert Tekieli bardzo znnana postać mediów. |
Malachit! Ty pierwszy! :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bóg przeciął mój stryczek-Robert Tekieli bardzo znnana postać mediów. |
Qrde, czy musicie mnie wqrzać? Nic Łomża nie zawdzięcza. Nic i nikt Gierkowi nic nie zawdzięcza. Zawdzięczamy to sami sobie. Zrzucaliśmy się na to przez paredziesiąt lat a Gierek (m.in.) to przejadał (przy naszym udziale). Nie jest to ofkoz żadna wina Gierka. Tak wtedy było i tyle. Ale nazywanie ulic imieniem Gierka? To już wolę Leppieja :) Pozdro.
|
|
w Nordcomie to nędza nędza nędza .......... rudy błazen z druhem
|
|
jako pierwsza osoba wstawia ptysiu ma największą ilość postów nabitą ;] Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ptysiu91: uważaj bo Cie odwiedzę tam na Bawełnie. Przemodeluje Ci ryj i zamieszcze tutaj foto. Mam chyba z 5 Twoich fotek, ale tu o nich nie piszę, idioto. rudy błazen z druhem
|
|
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX STANOWCZY SPRZECIW!!! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
|
|
Na d**ie pewnie ;) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |