Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krytyczny sondaż na forum wygrywa Pani Muzyk |
Napisz rozmiar i przeslij foto na moj mail-flork74@wp.pl. U ojca w garazy wisi ok.120 szt. na scianie tzw.,spadow'. kilka jest od BM-ek,moze cos sie da dobrac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krytyczny sondaż na forum wygrywa Pani Muzyk |
rozeznałem się w tych sklepach,otóż na bernatowicza jest sklep z cieżarkami,i trenażerami do ćwiczeń,naboje dubeltówki itp...;)na tadeusza 13 jest sklep sportowy ale z naciskiem na rowery,byłem obejżałem bo planuje kupić na wiosne rower rowery mają marki KROSS KELLYS ROMET,z niskiej jak i z wyskokiej półki,potem obejżałem rowery na bernatowicza,tam nic niema!!!a jak jest to chińczyk sam,potem na sikorskiego to samo same chińczyki za wygórowane ceny,na piłsudzkiego tez bylem w rowerowym,i widzę że jak chodzi o dobre sportowe rowery klasy MTB to kupić w łomży można tylko na piłsudzkiego koło alkoholi oraz na tadeusza w sportowym,jedyne 2 sensne sklepy w łomży z tym asortymentem,pozatym poinformowano mnie ze KROSSA kupie tylko tam gdyż jest to salon tej marki i nigdzie w łomży nie kupie tej marki,myślałem na meridą i krossem zastanawiam się nad modelem level A4 firmy kross co o nim sądzicie,patrzylem ceny meridy ale są ciut za drogie,w tej cenie mam lepszego krossa z hamulcami hydraulicznymi i na podobnym osprzęcie co o tym sądzicie??
|
|
jesli zapasy to w PG1 sekcja działa bardzo dlugo z sukcesami
|
|
Wierni z naszej diecezji odsuwają się od Kościoła?....... http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=REG20 Bravo macie rację ! Ja jestem zagorzałą ateistką nienawidzę tej całej czarnej mafii w kiecach !!! A Wy? Kasia..
|
|
Zgadzam się z siwaldem, że może być fajnie,a cena też nie za wysoka.
|
|
no u mnie niestety dieta nic nie dala, jedyne co moglam jesc to marchew, piers na wodzie, ziemniaki i herbata...niestety po tyg takiej diety zaczelam tracic przytomnosc i miec zawroty glowy, wiec u nas byla to silna skaza i niestety butla byla konieczna...
|
|
też
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |