czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
krytyczny sondaż na forum wygrywa Pani Muzyk

Napisz rozmiar i przeslij foto na moj mail-flork74@wp.pl.
U ojca w garazy wisi ok.120 szt. na scianie tzw.,spadow'.
kilka jest od BM-ek,moze cos sie da dobrac.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: krytyczny sondaż na forum wygrywa Pani Muzyk

rozeznałem się w tych sklepach,otóż na bernatowicza jest sklep z cieżarkami,i trenażerami do ćwiczeń,naboje dubeltówki itp...;)na tadeusza 13 jest sklep sportowy ale z naciskiem na rowery,byłem obejżałem bo planuje kupić na wiosne rower rowery mają marki KROSS KELLYS ROMET,z niskiej jak i z wyskokiej półki,potem obejżałem rowery na bernatowicza,tam nic niema!!!a jak jest to chińczyk sam,potem na sikorskiego to samo same chińczyki za wygórowane ceny,na piłsudzkiego tez bylem w rowerowym,i widzę że jak chodzi o dobre sportowe rowery klasy MTB to kupić w łomży można tylko na piłsudzkiego koło alkoholi oraz na tadeusza w sportowym,jedyne 2 sensne sklepy w łomży z tym asortymentem,pozatym poinformowano mnie ze KROSSA kupie tylko tam gdyż jest to salon tej marki i nigdzie w łomży nie kupie tej marki,myślałem na meridą i krossem zastanawiam się nad modelem level A4 firmy kross co o nim sądzicie,patrzylem ceny meridy ale są ciut za drogie,w tej cenie mam lepszego krossa z hamulcami hydraulicznymi i na podobnym osprzęcie co o tym sądzicie??

jesli zapasy to w PG1 sekcja działa bardzo dlugo z sukcesami

Wierni z naszej diecezji odsuwają się od Kościoła?.......
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=REG20

Bravo macie rację ! Ja jestem zagorzałą ateistką nienawidzę tej całej czarnej mafii w kiecach !!! A Wy?

Kasia..

Zgadzam się z siwaldem, że może być fajnie,a cena też nie za wysoka.

no u mnie niestety dieta nic nie dala, jedyne co moglam jesc to marchew, piers na wodzie, ziemniaki i herbata...niestety po tyg takiej diety zaczelam tracic przytomnosc i miec zawroty glowy, wiec u nas byla to silna skaza i niestety butla byla konieczna...

też

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org