środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
racjonalne argumetnty przeciw Chrzanowskiemu

Witam , zupełnie nie jak ACTIO....
To jest zupełna nowość , ale działająca już 10 lat

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: racjonalne argumetnty przeciw Chrzanowskiemu

a w 0:13 i pół................................ rakiety i agregat do mgły

rudy błazen z druhem

She-devil a co Cie tak zabolało że napisałaś!!!!!!!! She-devil

nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj na ten temat...

Poczytaj swoje posty skierowane do mojej osoby?

Autor: She-devil (87.119.11.---)
Data: 29-11-11 19:33

nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj na ten temat...

Czy ty Andy C pomyslales kiedys zeby zalozyc nauczycielowi smietnik na glowe albo chodzic po lawkach w czasie lekcji? Nasze i wczesniejsze pokolenia mialy szacunek do ludzi, likwidowani byli tylko ci "niewygodni

"Andy C" Faktycznie tak jest... ale dlaczego w tak małym mieście skoro ludzie się znają, bo nie ma co ukrywać ale w Łomży wszyscy wszystkich znają jeśli nie osobiście to ze słyszenia, to wyrządzają sobie taką krzywdę?
Chłopak którego pobili parę lat temu bo szluga nie miał?
Potem gdzieś koło osiedla przy Skłodowskiej kogoś przy garażach załatwili.
W tym roku ile między sobą się ciągali albo pozabijali...
Choiński? Z zemsty bo melinę chciał zlikwidować? Chciał, żeby wnuki były bezpieczne...
A ten chłopak - Łukasz, o którym teraz tak ucichło? Przecież nie rozpłynął się w powietrzu.

Nie mogłeś wcześniej napisać ja od 18:01:34 do 19:03:34 chodziłem żeby je sprzedać.
Dopiero o 21:43:01 udało mi sie sprzedac za 20 zł :-(

Co sądzisz były warte więcej ???

rudy błazen z druhem

voodoo a to ci co chodzą koło blaszaka nie mają neta ???

Spróbuj na ul.Długiej w sklepie jubilerskim grawerują na wszystkim

do tych kolpakow powinny byc jakies paralizatory podlaczone to by sie gnojom odechcialo krasc

alibaba zmień swoje źródło wiedzy;) na „Komsomolską Prawdę” "Financial Times " a nie tylko wklejasz współczesną.

bo i jest tylko trzeba poszukać ul legionów 7 firma reklamowa

róbcie zdjęcia bo sam opis to za mało, nich czują oddech na swych plecach ;-)

Boże, pełen w niebie chwały,
A na krzyżu - pomarniały -
Gdzieś się skrywał i gdzieś bywał,
Żem Cię nigdy nie widywał?

Wiem, ż w moich klęsk czeluści
Moc mnie Twoja nie opuści!
Czyli razem trwamy dzielnie,
Czy też każdy z nas oddzielnie

zdecydowane zwycięstwo Pani Muzyk

Despotyczny kler w po PRL'owskeiej Polsce zastąpił PZPR i jest tak dobry - "nieśmiertelny" jak PZPN ?

A jaka w tym jest rola chrześcijańskiego Boga i chrześcijańskiego Ludu Bożego?

nie polecam koparko ładowarki jest bardzo ciężka waży 8 ton zniszczy Ci wszystko lepiej zwykły traktor z turem

Już teraz często będzie chodził.

Osoby zakładające lub mające działalnośc gospodarczą niech uważają na próbę wyłudzenia pieniędzy w ramach rejestru działalności gospodarczej. Na dzień dzisiejszy istnieje firma KRPiP z siedzibą w Warszawie oraz INF.DAT.s.r.o, firmy te są legalne. Ich zadaniem jest prowadzenie baz danych przesiębiorców, nie mogą jednak powołując się na ustawę o statystyce publicznej żądać jakichkolwiek pieniędzy.
Osób oszukanych jest coraz więcej, jeśli ktoś z was zapłacił jednej z tych firm to należy dzwonić i żądać zwrotu pieniędzy, sprawa jest dosyć mocno nagłośniona, do prokuratury zgłasza się coraz więcej osób więc firmy oddają pieniądze.
Nie dajcie się oszukać. Powodzenia.

Jański? nie nie NIEEEE

Markiz, tak w istocie mogło być. To, że firma nie przynosi zysku nie oznacza, że nie ma żadnej wartości. Inna sprawa to uczciwość tegoż pracodawcy:) Znam wielu, którzy żalą się przed pracownikami, jak to źle im idzie interes, żeby tylko pozbawić pracowników podstawy do negocjacji wyższej pensji.

Zamrożony69: owszem, artykuł jest trochę jednostronny. Wg mnie jest adresowany do ludzi, którzy narzekają na umowy "śmieciowe" ogółem, a nie do konkretnych posad i posadek. Piszesz, że wiesz o dodatkowych kosztach, ale uwierz, że bardzo dużo ludzi nie zdaje sobie sprawę z tego, że dostając najniższą krajową czyli tysiąc trzydzieści parę zł netto odprowadza ponad 600 zł do ZUSu. Przy kwocie 2000 na rękę całkowity koszt pracownika to prawie 3300.
Niestety poprzedni ustrój jest już nieaktualny i musimy wybierać czy chcemy lepszą umowę z mniejszą kwotą czy śmieciową z większą kwotą do wypłaty... Wybór atrakcyjny jak cholera, a wyzysk o którym piszesz to jest już inny temat...
Zawsze można założyć własna DG i sprawdzić jak to jest być w skórze pracodawcy lub pracownika i pracodawcy jednocześnie w przypadku samozatrudnienia:)

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org