czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża wygląda jak jeden wielki słup ogłoszeniowy

Zaparkowałem na przeciwko Urzędu Pracy na parkingu przy garażach między godz 16-18

_73_

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża wygląda jak jeden wielki słup ogłoszeniowy

?

Haha, lepiej poszukaj nowych na allegro, albo może trafi się coś na nowogrodzkiej na szrocie

Oooo, jak baklava, to ja bardzo chętnie:)

z tym masz rację ale położne to też ludzie i mają te swoje problemy i złe dni czasami sie wyżywają na pacjętkach takie życie my jedyne co możemy zrobić to wrzasnąć na nie jak będą nie miłe nawet rodząca ma swoje prawa.Nie powinny żle nas traktować
ale nie zawsze tak jest

hahhahaah torro nie ma mowy.......:P

kto zbychu......

Cos jak AKTIO?

Na Farnej to nowa restauracja, ale myślę, że klimat sam w sobie fajny, więc chyba skuszę się na sylwestra tam, tym bardziej że mają 3 sale, w miarę tanio, jest gdze się bawić i potem blisko na Stary Rynek na pokaz ogni, może być fajnie.

Jeżeli chcesz żeby twoje dziecko było silne ogólnie fizycznie to najlepsze są ZAPASY. Zapasy rozwijają siłę wszystkich części ciała i pomagają na kręgosłup, barki, mięśni szyi, ramiona, przed ramiona, nogi, kondycji, na utrzymanie środka ciężkości i akrobatyki czyli Breaka Danca (wychwyty z głowy, gwiazdy, salta, itd.) Wiem że kiedyś były sekcje zapasów dla młodszych w 9 ale nie wiem jaki przedział wiekowy zas dla starszy w gimnazjum np sa treningi w ZSTiO nr 4 prowadzi p. Edward Kalski klub nazywa sie Technik. A do każdej sztuki walki zapasy sa jak nic innego czy to MMA czy całej reszty.

nie...nie jestem zwolenniczka gazu w samochodach..dla mnie to jest bezsens...czesci wymienia sie czesciej a samochod na gazie pali wiecej niz na benzynie..

Byłem na weselu w Sonacie i mogę szczerze polecić. Sala ładna, przestronna, obsługa miła, dania w porządku.

Roberta

She-devil Krytyka jest potrzebna i budująca ale nieuzasadniona czasem bywa drażniąca.

tylko bez doraźnych środków nie dotrze to do nich

Bata na to niema bo Łomżyńskie pastuchy* - świniopasy żrą z tego samego koryta maczając w nim swój świński ryj jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy "

* pasterze - duszpasterze, księża kapłani, Łomżyńscy Arcy Kapłani.

Roberta

witam.
słyszałem ostatnio o nowym lokalu w Łomży gdzie są organizowane dancingi i zabawy... Chata w budynku prokuratury.... czy ktoś mógłby się wypowiedzieć jaka panuje tam atmosfera i czy warto tam przychodzić???

Chciałabym kupić taką folię. Gdzie w Łomży można taką kupić. Nie orientuje się w tym mieście więc proszę o podpowiedzi.

A nasi "wspaniali" radni też pewnie tego bezinteresownie nie zrobili.Za jakiś czas usłyszymy o tym,że radni przegłosowali podwyżkę dla siebie.No bo ,co?Im też się należy.PARANOJA!!!

Znalazłem ogłoszenie o prace, może mi ktoś powiedzieć coś na temat tej firmy ?

plotki wyssane z palca

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org