Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Generalnie nie lubię Kaczyńskiego |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Generalnie nie lubię Kaczyńskiego |
Dobrze churpka pisze, Sierociniec jest hiszpański. Ja polecę: Inni z Nicole Kidman, Whisper, Rytuał z Hopkinsem, Dorothy Mills (bardziej thiller niż horror), Coś azjatyckiego: Shutter - Widmo z 2004 (tajlandzki) ale super! Abnormal Beauty - Zdjęcie śmierci z 2004 (Honkong) Bunshinsaba (Korea Pd) też dość ciekawy psychologiczny fajny ale nie horror - Hard Candy nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To pewnie czarnasukaczarna i jej pies rudy błazen z druhem
|
|
608018584 gg mi nie dziala a ten gość lubi takie zabawy to na pewno Ci pomoże
|
|
A ty czesio co na bernata robisz czy co??? Jak coś kupiłem to musze odrazu tam pracować??? Trenuje to muszę się interesować gdzie co mogę kupić, a zabawki na pilota dobra sprawa na prezent na święta. Mi tam pasuje że jest kilka sklepów sportowych, przynajmniej nikt monopolu nie ma, bo mozna iść do konkurencji:) Bo jak do tej pory jak chciałeś mieć coś od ręki to albo bernat albo chińczyki...
|
|
Dziękuje za pomoc :) i przepraszam za błąd oczywiście " Piasutno Żelazne" Pozdrawiam
|
|
proszę skorzystaj z pomocy pani Rytel Małgorzaty super specjalistka umie pomóc super kobieta rudy błazen z druhem
|
|
NIE powinno byc tak ze na ktora zmiane trafisz. O kazdej porze dnia i nocy powinno byc profesjonalnie i milo. Ale nie w Lomzy...
|
|
ul. Fabryczna Poradnia zdrowia Psychicznego TAM na pewno znajdziesz Psychiatrę.
|
|
martucha - powiedz jakim autkiem jezdzisz to bede omijal :P hehe:) rudy błazen z druhem
|
|
Tak dziś na Wąskiej miała miejsce taka sytuacja mało , że zbiornik zniszczyli to jeszcze ponad 150 l poszło w ziemie . Pozdrawiam forumowiczów i Gang Olsena trudniący się kradzieżą paliwa . Żenujące
|
|
przeraża mnie to co dzieje się w Łomży ale to jest nasza wina wina rodziców tego jak wychowują dzieci wina tych śmiesznych posłów i złego wyboru prezydenta i ich nie dotrzymanych obietnic polak żyje w ciągłej wierze że będzie lepiej a jest gorzej strach w Łomży już nawet mieszkać na wsi było by bezpieczniej jak w mieście czy waszym zdaniem się mylę
|
|
Zgadzam się z przedmówcami, ogólnie porodówka ok tylko trzeba trafić na dobra zmianę. A oddział poporodowy jak dla mnie do dupy pielęgniarki straszne (oczywiście nie wszystkie). Na szczęście tam się leży tylko dwie czy trzy doby. Ja po tym oddziale trafiłam na oddział intensywnej terapii z córką, leżałam tam tydz ale tam to jest dopiero opieka pielęgniarki takie ludzkie przyjemne naprawdę super.
|
|
Tiger
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |