środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy Komunistyczna Partia Pis pozbędzie się ze swoich szeregów komunistów?

kazdy poleci zobaczyc dode hehehe smiesznie pewnie bedzie to wygladalo i korki beda jutro :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy Komunistyczna Partia Pis pozbędzie się ze swoich szeregów komunistów?

wee.. ;) dworakowska nie wiem, jak teraz, ale w zeszłym roku cały czas miała migrenę. jej kontakt z innymi ludźmi zostawia wiele do życzenia, nie wiem jak to wygląda u niej w relacji z pacjentem, ale poza pracą nie jest raczej życzliwą osobą.

a ja bym o psychologiczne bardziej prosil :D

Postawmy się!! Dlaczego to my mamy bać się bandytów ?? Ja mam się bać wyjść na ulicę? Mam bać się o brata , siostrę, dziewczynę, znajomych tylko dlatego że wychodzą z domu? Ooo nie!Niech przestępcy się boją, bądźmy dla nich bezwzględni. Niestety w policji pracują zwykli ludzie- jedni są dobrzy inni są źli jeszcze inni są nieasertywni... Ci asertywni niestety nie pracują w policji. Z drugiej strony widzieliśmy co się działo 11 listopada... pseudopatrioci atakują policję a Ta boi się zareagować w taki sposób by jeden z drugim do końca swoich dni nie pomyślał o podniesieniu ręki na kogokolwiek!
POWTARZAM!!! NIE BÓJMY SIĘ TO NIE MY JESTEŚMY BANDYTAMI, NASZYM STRACHEM ROBIMY MIEJSCE ICH POCZUCIU BEZKARNOŚCI !!!

Rec
Rec 2

Obejrzyj a nie pożałujesz:)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Sklep "na bernata" to nie sklep - to symbol!

potrącający 80 lat - pełgotem 205 na pasach.
po rozmiarach rozsypanej mąki widać, że było ostro, zapewne kobieta.
Szkoda ludzi, deszcz nie padał, ciemno też nie było.

Ja już kilka razy korzystałem z usług MAC-ROB z Senatorskiej - jeszcze nigdy się nie zawiodłem - polecam !!!

http://www.kowalstwo.elomza.pl/kontakt/
polecam

ok wielkie dzieki, zadzwonie pod numer ktory podales i sie z nim ustawie.
Pozdrawiam

Marudo,mimo ze tak jak ty urodzilam sie i tu sie wychowalam boje sie ulic Łomży po bilansie ostatniego roku.

Andy C- doswiadczylam na wlsnej skorze wiele(nie musze ci sie zwierzac, wiem swoje i tyle), widzialam jeszcze wiecej, a chcialabym zmienic to wszystko dla swoich dzieci, i wszystkich dzieci, zeby nie musialy doswiadczac tego co my, zebysmy my w przyszlosci nie mieli z nimi takich problemow, nie wiem ile mozesz miec lat, ale sadzac po znieczulicy jaka masz w sobie nie wiesz o co probuje wywalczyc tym postem. Nie zamierezam tu na nikogo wsiadac i szykanowac konkretnych osob, bo nie o to chodzi.

Boli to co widze, i kiedy mam swiadomosc ze unikanie problemu jest jedynym rozwiazaniem szlag mnie trafia.

Mr Andrzej masz rację. Wszystkie nauki naszego papieża trafiły w próżnię. Nie tylko u wiernych szczycących się niby katolikami na pokaz ale przede wszystkim u kleru który głosząc kazania zapomina o naukach JPII. Chciwość i pazerność nie zna granic zatracili w ogóle sens nauk JPII nie mówiąc o wtrącaniu się do polityki i w życie prywatne wiernych.
Można pisać dużo o dzisiejszej kondycji kościoła i jego stosunku do wiernych owieczek dewotek. N
Niestety traci coraz więcej wiernych a szczególnie młodych. Jest takie przysłowie ,,modli się pod figurą a ma diabła za skórą" Amen

dobrze że felg nie kradną bo jak do domu wrócić, nie jest to rewolucyjna rada ale może warto kołpaki w kilku miejscach "trykotką" zabezpieczyć nie da sie zdjąć/zgubić na naszych pieknych drogach

********* muza żarcie też spoko a i jakąś dziunie z dużym przebiegiem można wychaczyć na takim dancingu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org