Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Film \"kler\" pokazuje prawde |
denver masz rację! Pozdro...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Film \\\"kler\\\" pokazuje prawde |
poszukaj wśród uczniów Liceum Plastycznego na 100% zrobią to profesjonalnie:)
|
|
Widać "wziatki"mają różną formę-przed prezydenturą był bankowcem ,wszechstronnie utalentowany , człowiek marnuje się w Łomży.
|
|
Tzn moj lekarz rodzinny nie ma nr komorkowego tylko trzeba dzwonic do recepcji a tam pani ustala wizyte i trzeba czekac w kolejkach... A mi sie to nie widzi bo dziecko w sumie mam zdrowe tylko robi dzis dziwne kupki ze śluzem i nie wiem co to moze oznaczac czy to cos niepokojacego?? Chyba, ze ktoras z pań miala podobny problem z dzieckiem???
|
|
Kupki śluzowe nie są powodem do paniki:) U dzieci często się zdarzają jeżeli dziecko nie ma biegunki powyżej 5 luźnych stolców na dobę to wszystko jest ok. Jeżeli karmisz piersią może coś zjadłaś co mu nie odpowiada i stąd ta reakcja jeżeli karmisz butelką zmień mieszankę:)
|
|
jakieś niedożywione, jak z obozu, top model obozu
|
|
Byłem dziś w pro7smoke na Konstytucji 3 Maja 2 (1 piętro) :) Ceny naprawdę konkurencyjne i fachowa obsługa - szczerze polecam E-palacz :)
|
|
Witam ! Czy w Łomży są prowadzone sekcje sportów walki dla dzieci w wieku od 12 lat ? Jeżeli możecie dajcie numer do trenera lub adres strony internetowej klubu. Głównie interesuje mnie boks, kick boxing i MMA.
|
|
Właśnie do tego m.in. prowadzi polityka tolerancji. Andy... uwierz mi, gdybym mógł, to bym coś zrobił... Miałem miejsce w pierwszym rzędzie, rzekłbym w loży dla vip`ów... mianowicie to mnie katowali. Kilka dni pozniej funkcjonariusze z kamienną miną stwierdzili patrząc mi w oczy, że niczego nie widzieli. Odwrócili głowy i odjechali nim zdjęło mnie pogotowie z ulicy. Ale dosyć szczegółów...
|
|
Z osobówki raczej nikt nie próbował Ci ukraść paliwa ;)) Tu ciekawy materiał : http://www.youtube.com/watch?v=EbW1xQNZ7a8
|
|
MMA to raczej się nie doszukasz - jak nazwa sama wskazuje na to - Mixed Martial Arts [tj mieszane style walki] - jest to dowolne połączenie kilku dyscyplin. Wiem, że w łomży był [nie jestem pewiem czy jest] jakiś klub na przeciwko blaszaka na legionów na dole, niestety nie mam pojęcia czy zajęcia dla dzieci prowadzone tam były/są.
|
|
Frozen69 właśnie gdzie byli Twoi tak zwani znajomi i przyjaciele? Do cholery jasnej ludzie dopominacie się o swoje prawa!!!!! Wiem ze ciężko wygrać to walkę byle kto dostaje się do policji i oni myślą tak jak politycy że jak nałoży mundur to jakby chronił ich immunitet poselski . Ich obowiązkiem jest służyć obywatelowi.
|
|
Ten na Nowogrodzkiej w dawnej wecie jeszcze gorszy partacz i kanciasz radze tam nie zagladać. TO DOBRY KOMBINATOR
|
|
5-krotnie montowałem na Senatorskiej, 2 razy u Kubusia w Piątnicy. Polecam i jednych i drugich, zero problemu z regulacjami na wet po gwarancji.
|
|
Hehe, twój nick obrazuję tą sytuacje :P P.S. Dziś przeszedłem etap szkolny gimnazjalnego konkursu z matmy(jeszcze nie oficjalnie) :P
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych tematem mam pytanie jakie znacie w łomży sklepy sportowe i co sądzicie o nowo otwartym na ulicy pana tadeusza 13 w łomży za lidlem
|
|
studentka20 idziemy tam razem??:P
|
|
Większość nas to gadżeciarze, ja byłem z zegarka bardzo zadowolony. Cb też spoko o ile chcesz mieć faceta z głowy przez dwa dni bo napewno zainstaluje od razu i bedzie słuchał, sprawdzał itd. A dla kobiety zdecydowanie polecam voucher do spa zdrójówka w kleosinie, koszt 200 w górę, wypróbowane 1000% satysfakcji.
|
|
jedna wielka kicha, puchy i kijowa obsługa.
|
|
paranormale oba widzialem dosyc nie dawno. o blair witch zdazylem zapomniec, byc moze pora wrocic do niego. sierociniec to ten wloski? dobre horrory robia ale czesto nie jestem w stanie wytrzymac tego belkotu. nie znosze tego jezyka. wart poswiecenia? rudy błazen z druhem
|
|
sierociniec, room 6, lockjaw, hotel zla 1,2,3 mroczna polowa, devil, kinatay lustra 2 i jeszcze troche ale to innym razem...milego ogladania _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Pani Dziekonska , na Wyszyńskiego psychiatra , Pani Baginska rownież na Wyszyńskiego psycholog
|
|
wie ktos moze cos sie stało przy światłach na piłsudskiego niedaleko alkocholi świata ? przejeżdzałem tamtędy i widzialem tylko czapke na przejsciu i chyba rękawiczkę. policja stała tam blisko 1 h .
|
|
też badziewie po wygórowanej cenie mają
|
|
podaję adres stronki: www.unispaw.pl
|
|
zelmer
|
|
etinette 1812 a czy pani rytel to psychiatra?? nie uważam żeby była dobra...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |