Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Raport Pileckiego |
Moim skromnym zdaniem jakosc ich uslug jest na 5+ staraja sie chlopaki 2x w nocy dziala nie ma dlugich przerw jak dla mnie to najlebszy dostawca radiowego internetu w lomzy i w okolicach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Raport Pileckiego |
masz rację Kefas. Najgorzej z nawiedzonymi ... niestety.
|
|
Wszystkiego najlepszego zdrowia szczęśćia !!!! rudy błazen z druhem
|
|
[...] Dużo dzieci [...]
|
|
Z jednego pisze na dwa fronty a drugiego nieuzywam jak narazie
|
|
a gdzie to mialoby powstac? niezly pomysl tylko takich tematow juz bylo setki!...
|
|
śledczy napisz mi na meila swoj adres, albo wyślij zdjęcie na meila to i ja ci podam :) Pozdrawiam :)
|
|
Autor: Agent22 (---.lom.vectranet.pl) Data: 26-11-05 07:59 a ty myslisz ze co ze jest moze zwolniona z podatku??? kazdy kto ma psa placi podatek tylko nie wiadomo dlaczego i tym caly problem Problem jest w tym że pieski szybko się nudzą właścicielom i co potem, na sznurek i do drzewa w lesie, albo samopas całe watachy psów wałęsają się po mieście i kto ma się nim później zaopiekować - miasto, a za co - za podatki od posiadania psa. Czy stosowane są ulgi, jeżeli nie to udowodnij to i nie miej do mnie pretensji że płacisz podatki zaposiadanie psa. Z tego żyje Gmina, Miasto i Państwo. Masz samochód , działkę, dom czy prowadzisz działalność gospodarczą, wszędzie są podatki. Co ja mam do podatków, czy ja ich ustalam, chcesz psa w domu to płać.
|
|
W tej Łomży nie ma żadnego porządnego klubu.no moze Yama jeszcze ujdzie. ale jedzcie np do olsztyna na starowke.tam jest klubow fulll i to nie takich jak metro itp. to juz sa kluby na poziomie.w lomzy to tylko Yama moze im z deka dorownac ale tez mam male watpliwosci. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |